15 listopada 2025nCuX pisze: Osobiście przerobiłem ponad 200 substancji psychoaktywnych i nie spotkałem się z substancją o większym potencjale uzależniającym niż 4mmc
Dla mnie paleta efektów mefedronu była zbyt krótka i zbyt intensywna.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Po pierwszym banie modny stał się mix pente+3mmc= działanie 90% mefedronu.
Próbowałem z kilku źródeł i raczej bez jakiegoś zachwytu.
Mi się wydaje, ,że problem w tym kto od czego zaczynał i jak rozjebał receptory
A potem po latach powrót na mefa jak się waliło np cmc mimo zrobienia przerwy nie robi wrażenia tylko tyle że coś więcej , dluzej czuć w dorzutach
Może szkopuł tkwi w tym podejściu do wyjebania poza orbitę
Chlory wypieprzaja rec poza jakis level
Np ost mi 3 mmc wpadło i okazało się rozczarowaniem.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 listopada 2025nCuX pisze: A próbowałeś połączenia 3mmc z pentedronem ?
Po pierwszym banie modny stał się mix pente+3mmc= działanie 90% mefedronu.
Pentka czy 3mmc próbowałem dawno temu w różnych konfiguracjach i zdanie podobne jak przy mefedronie - gra nie warta świeczki.
Bilans zysków i strat w skali makro (rok / dwa / pięć) jest skrajnie niekorzystny.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.