Ale potrafił byś rozpoznać małpe od człowieka ?
Ta rozmowa nie ma sensu
Pozdrawiam
Ncux
Zna ktoś z was jakąś odmiane Sativa z 3-4 proc THC, lub miał styczność?
Lub może eksperymentował z odmianami Sativy i siewki.
Morocco Beldia Kif
Genotyp:100% Sativa
Czas kwitnienia: 49-56 dni
THC: 2,5–5%
CBD: 0,2%
Dostępna w większości sklepów z nasionami w PL.
Co jest na poniższych fotkach: 3 auto / 3 sezony / 1 auto i 2 sezony / 2 sezony i 1 auto - jeśli mix, które to które? Dla ułatwienia nie wysuszone.
Dodam, że spożywam cannabis jak idiota, tzn mógłbym efektywnie chodzić spizgany (a nawet lepiej, efektywniej) spożywając 1/3 tego co teraz stąd moje poważne postanowienie ograniczenia dawkowania. Na początek 2 x 0.15 rozbite na od godz 18 do snu a potem 1 x 0.15 g wieczorem docelowo. Obecnie 3 x 0.15 g minimum.
06 listopada 2025jezus_chytrus pisze: Porównywanie człowieka z małpą to jednak coś innego. Ja miałem na myśli wysuszone topy. Czasem rozpoznasz, że to auto, czasem nie ma opcji.
Co jest na poniższych fotkach: 3 auto / 3 sezony / 1 auto i 2 sezony / 2 sezony i 1 auto - jeśli mix, które to które? Dla ułatwienia nie wysuszone.
1 automat na genetyce z usa? po topie hybryda z przewagą sativa topy powykrencane jak haze
2. automat po strukturze topa indi
@jezus_chrystus czekam na linki jak się pomyliłem!!!!!!
zmieniam zdanie ta numer 3 też automat
2. Sezon - Black Domina (zgadłeś, że indica, ale nie że sezon - bardzo podchwytliwa fotka cyknięta już w listopadzie. Małe topki bo zakwitła pod koniec sierpnia i rosła w eksperymentalnym podłożu - piach i kamienie. Bardzo późno przesadzona z małej doniczki).
3. Sezon - Early Skunk (zgadłeś że hybryda i za pierwszym razem prawidłowo, że sezon, potem zmieniłeś na auto, ale że liczy się pierwsza odpowiedź, to zaliczamy).
Prawie dobrze. Fotki są z moich fotorelacji tutaj. Generalnie wstawiłem dość podchwytliwe przykłady (szczególnie 2 sezony wykiełkowane późno / późno przesadzone i stąd rozmiary auto). Nie chce mi się teraz szukać, gdzie opisywałem, co jest co, szczególnie że w sumie dobrze Ci poszło. Jeśli jednak coś budzi wątpliwości, to daj znać, a poszukam i wstawię.
10 listopada 2025yoshi420 pisze: Dodam, że spożywam cannabis jak idiota
@jezus_chrystus cóż, jak w takim razie nazwać jedzenie kody latami, do 10 paczek Thiocodinu dziennie?
11 listopada 2025jezus_chytrus pisze: 1. AK-47 auto (zgadłeś że auto i w sumie w ciemno też obstawiałbym jakieś "kali" geny. Jest to dość rzadki, wiśniowy fenotyp, który mi się trafił).
2. Sezon - Black Domina (zgadłeś, że indica, ale nie że sezon - bardzo podchwytliwa fotka cyknięta już w listopadzie. Małe topki bo zakwitła pod koniec sierpnia i rosła w eksperymentalnym podłożu - piach i kamienie. Bardzo późno przesadzona z małej doniczki).
3. Sezon - Early Skunk (zgadłeś że hybryda i za pierwszym razem prawidłowo, że sezon, potem zmieniłeś na auto, ale że liczy się pierwsza odpowiedź, to zaliczamy).
Prawie dobrze. Fotki są z moich fotorelacji tutaj. Generalnie wstawiłem dość podchwytliwe przykłady (szczególnie 2 sezony wykiełkowane późno / późno przesadzone i stąd rozmiary auto). Nie chce mi się teraz szukać, gdzie opisywałem, co jest co, szczególnie że w sumie dobrze Ci poszło. Jeśli jednak coś budzi wątpliwości, to daj znać, a poszukam i wstawię.
Ciężko się nie zgodzić10 listopada 2025yoshi420 pisze: Dodam, że spożywam cannabis jak idiota![]()
Wież pod uwagę, że nie przeglądałem twoich fotorelacji przed po odpowiedzią odpowiadałem tylko na podstawie zdjęć.
Ale to ak miało fenotyp ponad 70/80 sativy i śmiem twierdzić, mogłeś pojebać odmiany i to jest haze x cali , po wysuszeniu i dobrym trymie nie rozpoznał bym, że to automat! główny szczyt przynajmniej .
Też muszę ci przyznać rację odmiana automatyczna która jest stabilizowana na przestrzeni kilku pokoleń traci cechy ruderalis.
ps
Pierwszego Lowryder i Lowryder 2 kupiłem za ukradzione pieniądze rodzicom które wymieniłem w kantorze i wysłałem listem do seed banku bo w Polsce w tych czasach to była nirvana i femalseed tylko.
ps2
jestem jedną z pierwszych osób w Polsce próbowała robić z tego crossy.
ps3
ale nie zmieniam zdania iż wszystkie sprzedawane automaty są pozbawione cech i działania ruderalis
opowiadałem będąc najebany w nocy w dzienniku moderacji możesz sprawdzić ile razy edytowałam post
Jeśli chodzi o auto vs sezon pod naszym niebem, to póki co auto cieszą się większym wzięciem, bo pula odmian, które dadzą u nas radę jest sporo większa. Choć na haszyszu widzę trend, że rodzimi, drobni hodowcy zaczęli tworzyć szybko zakwitające fotoperiody. Ten Early Skunk z trzeciej fotki był właśnie takim wariatem. Właściwie to był P1 x Early Skunk, ale ten konkretny egzemplarz wyszedł jak ES. Swoją drogą krzyżówka gościa stąd.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.