Ale potrafił byś rozpoznać małpe od człowieka ?
Ta rozmowa nie ma sensu
Pozdrawiam
Ncux
Zna ktoś z was jakąś odmiane Sativa z 3-4 proc THC, lub miał styczność?
Lub może eksperymentował z odmianami Sativy i siewki.
Morocco Beldia Kif
Genotyp:100% Sativa
Czas kwitnienia: 49-56 dni
THC: 2,5–5%
CBD: 0,2%
Dostępna w większości sklepów z nasionami w PL.
Co jest na poniższych fotkach: 3 auto / 3 sezony / 1 auto i 2 sezony / 2 sezony i 1 auto - jeśli mix, które to które? Dla ułatwienia nie wysuszone.
Dodam, że spożywam cannabis jak idiota, tzn mógłbym efektywnie chodzić spizgany (a nawet lepiej, efektywniej) spożywając 1/3 tego co teraz stąd moje poważne postanowienie ograniczenia dawkowania. Na początek 2 x 0.15 rozbite na od godz 18 do snu a potem 1 x 0.15 g wieczorem docelowo. Obecnie 3 x 0.15 g minimum.
06 listopada 2025jezus_chytrus pisze: Porównywanie człowieka z małpą to jednak coś innego. Ja miałem na myśli wysuszone topy. Czasem rozpoznasz, że to auto, czasem nie ma opcji.
Co jest na poniższych fotkach: 3 auto / 3 sezony / 1 auto i 2 sezony / 2 sezony i 1 auto - jeśli mix, które to które? Dla ułatwienia nie wysuszone.
1 automat na genetyce z usa? po topie hybryda z przewagą sativa topy powykrencane jak haze
2. automat po strukturze topa indi
@jezus_chrystus czekam na linki jak się pomyliłem!!!!!!
zmieniam zdanie ta numer 3 też automat
2. Sezon - Black Domina (zgadłeś, że indica, ale nie że sezon - bardzo podchwytliwa fotka cyknięta już w listopadzie. Małe topki bo zakwitła pod koniec sierpnia i rosła w eksperymentalnym podłożu - piach i kamienie. Bardzo późno przesadzona z małej doniczki).
3. Sezon - Early Skunk (zgadłeś że hybryda i za pierwszym razem prawidłowo, że sezon, potem zmieniłeś na auto, ale że liczy się pierwsza odpowiedź, to zaliczamy).
Prawie dobrze. Fotki są z moich fotorelacji tutaj. Generalnie wstawiłem dość podchwytliwe przykłady (szczególnie 2 sezony wykiełkowane późno / późno przesadzone i stąd rozmiary auto). Nie chce mi się teraz szukać, gdzie opisywałem, co jest co, szczególnie że w sumie dobrze Ci poszło. Jeśli jednak coś budzi wątpliwości, to daj znać, a poszukam i wstawię.
10 listopada 2025yoshi420 pisze: Dodam, że spożywam cannabis jak idiota
@jezus_chrystus cóż, jak w takim razie nazwać jedzenie kody latami, do 10 paczek Thiocodinu dziennie?
11 listopada 2025jezus_chytrus pisze: 1. AK-47 auto (zgadłeś że auto i w sumie w ciemno też obstawiałbym jakieś "kali" geny. Jest to dość rzadki, wiśniowy fenotyp, który mi się trafił).
2. Sezon - Black Domina (zgadłeś, że indica, ale nie że sezon - bardzo podchwytliwa fotka cyknięta już w listopadzie. Małe topki bo zakwitła pod koniec sierpnia i rosła w eksperymentalnym podłożu - piach i kamienie. Bardzo późno przesadzona z małej doniczki).
3. Sezon - Early Skunk (zgadłeś że hybryda i za pierwszym razem prawidłowo, że sezon, potem zmieniłeś na auto, ale że liczy się pierwsza odpowiedź, to zaliczamy).
Prawie dobrze. Fotki są z moich fotorelacji tutaj. Generalnie wstawiłem dość podchwytliwe przykłady (szczególnie 2 sezony wykiełkowane późno / późno przesadzone i stąd rozmiary auto). Nie chce mi się teraz szukać, gdzie opisywałem, co jest co, szczególnie że w sumie dobrze Ci poszło. Jeśli jednak coś budzi wątpliwości, to daj znać, a poszukam i wstawię.
Ciężko się nie zgodzić10 listopada 2025yoshi420 pisze: Dodam, że spożywam cannabis jak idiota![]()
Wież pod uwagę, że nie przeglądałem twoich fotorelacji przed po odpowiedzią odpowiadałem tylko na podstawie zdjęć.
Ale to ak miało fenotyp ponad 70/80 sativy i śmiem twierdzić, mogłeś pojebać odmiany i to jest haze x cali , po wysuszeniu i dobrym trymie nie rozpoznał bym, że to automat! główny szczyt przynajmniej .
Też muszę ci przyznać rację odmiana automatyczna która jest stabilizowana na przestrzeni kilku pokoleń traci cechy ruderalis.
ps
Pierwszego Lowryder i Lowryder 2 kupiłem za ukradzione pieniądze rodzicom które wymieniłem w kantorze i wysłałem listem do seed banku bo w Polsce w tych czasach to była nirvana i femalseed tylko.
ps2
jestem jedną z pierwszych osób w Polsce próbowała robić z tego crossy.
ps3
ale nie zmieniam zdania iż wszystkie sprzedawane automaty są pozbawione cech i działania ruderalis
opowiadałem będąc najebany w nocy w dzienniku moderacji możesz sprawdzić ile razy edytowałam post
Jeśli chodzi o auto vs sezon pod naszym niebem, to póki co auto cieszą się większym wzięciem, bo pula odmian, które dadzą u nas radę jest sporo większa. Choć na haszyszu widzę trend, że rodzimi, drobni hodowcy zaczęli tworzyć szybko zakwitające fotoperiody. Ten Early Skunk z trzeciej fotki był właśnie takim wariatem. Właściwie to był P1 x Early Skunk, ale ten konkretny egzemplarz wyszedł jak ES. Swoją drogą krzyżówka gościa stąd.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.