Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1354 / 347 / 13
Cukier jest niezdrowy, dlatego imho lepiej popijać kode piwkiem
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
siema, sory jak cos w zlej grupie pisze posta, ale na grupce jestem nowy, chce sobie zarzucic thiocodin bo mam no ale wlasnie zastanwiam sie bo na co dzien mam sertraline 200 mg karbamazepine 400 mg i pregabaline 150 mg na depresje leki itp, po kodzie wiem czego sie spodziewac, ale teraz jak biore te leki to czy ktos jest w stanie powiedziec czego wg mozna sie spodziewac? z gory dzieki
teleport do mixy - kodeina /Merx
  • 228 / 73 / 2
@psych125 mniejszego działania ze wzgledu na hamowanie enzymu cyp2d6 przez sertraline (który jest potrzebny aby kodeina przekształciła sie w morfine). karbamazepina indukuje cyp3a4 (kodeina przekształca sie przez ten enzym w norkodeine, zamiast w morfine) co oznacza jeszcze mniejsze grzanie %-D

niemniej jednak każdy organizm jest inny, wiec wpływ obu tych leków na twoje enzymy watrobowe może być również znikomy.

o zespół serotoninowy bym sie nie bał - koda nie wpływa na przekaźnictwo serotoninowe.

prega jest dość czesto mixowana z kodeina, prega 2h przed kodeina dobrze współgra ze soba jeśli chodzi o faze. oczywiście jednak uważałbym z tym mixem.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.