- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
teleport do mixy - kodeina /Merx
niemniej jednak każdy organizm jest inny, wiec wpływ obu tych leków na twoje enzymy watrobowe może być również znikomy.
o zespół serotoninowy bym sie nie bał - koda nie wpływa na przekaźnictwo serotoninowe.
prega jest dość czesto mixowana z kodeina, prega 2h przed kodeina dobrze współgra ze soba jeśli chodzi o faze. oczywiście jednak uważałbym z tym mixem.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
04 listopada 2025mendzinshan pisze: Nie rób na żadnym cukrowym. Rób na kukurydzianym. Przyjmij jaką dawkę chcesz mieć załóżmy na 1oz policz wszystko w chatcie gpt, oxy się zajebiście rozpuszcza w wodzie tak samo DHC, kruszysz tabsy wpierdalasz do wody zimnej. Potem to filtrujesz. No i załóżmy masz 50 ml wody z ilością 500 mg oksykodonu. Dolewasz 390 ml syropu kukurydzianego barwniki aromaty i chuj masz lean xd
Ja na 1 oz więcej niż 10mg Oksa bym nie dał ogólnie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.