4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
U mnie tylko ten szczękościsk na drugi dzień, ale zęby jak narazie całe 😅
  • 9 / 2 / 0
Reaktywujemy może temat, dawno nikt nic nie pisał. Miał ktoś tak, że od mefe mu się strasznie odsłoniły szyjki zębowe? U mnie bardzo, mam wrażenie, że to jakiś czuły punkt mojego organizmu. Macie jakieś info, czy od mefe mogą też zanikać kości zębowe? Mam jeden implant (niezwiązane ze ćpaniem) i pewnie będę musiała mieć drugi (też niezwiązane) a dentysta mówi, że trzeba będzie robić rekonstrukcję kości, bo jej mało.

Co do szczekościsku to pewnie mam w nocy, podczas walenia dużo piję, ogólnie dbam o zęby a i tak się niszczą...
  • 1 / / 0
Właśnie też zauważyłem taki efekt cofania się dziąseł. Stosuje mef od ok. 3miesięcy głownie sniff. Wydawać by się mogło że stosunkowo niewiele, nie wiem czy to on miał na to bezpośrednio wpływ ale palę też papierosy (Glo) od prawie roku. Czy ktoś jeszcze ma takie doświadczenia. Jakieś sugestie jak zapobiegać i leczyć?
  • 1 / / 0
Mi tylko szgliwo schodziło ale nauczyłam się łykać na zwale 2 mg xana i śpię jak dziecko i rani ząbki dobre
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.