4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
U mnie tylko ten szczękościsk na drugi dzień, ale zęby jak narazie całe 😅
  • 9 / 1 / 0
Reaktywujemy może temat, dawno nikt nic nie pisał. Miał ktoś tak, że od mefe mu się strasznie odsłoniły szyjki zębowe? U mnie bardzo, mam wrażenie, że to jakiś czuły punkt mojego organizmu. Macie jakieś info, czy od mefe mogą też zanikać kości zębowe? Mam jeden implant (niezwiązane ze ćpaniem) i pewnie będę musiała mieć drugi (też niezwiązane) a dentysta mówi, że trzeba będzie robić rekonstrukcję kości, bo jej mało.

Co do szczekościsku to pewnie mam w nocy, podczas walenia dużo piję, ogólnie dbam o zęby a i tak się niszczą...
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.