A eksperymenty dopiero w akademiku na studiach
"Rutyna to rzecz zgubna "
pierwszy i ostatni inhalant - benzyna 10-11 lat, miałem wtedy komarka i strasznie podobał mi sie zapach benzyny, pewnego razu za długo przesiedziałem w garażu z nosem przy wlewie, napawając się oparami i po podniesieniu głowy na ścianie bylo pełno uśmiechniętych, żółtych buziek jak emotki, pozataczałem sie chwile, posmialem, zwalilem konia i potem obudziłem sie już w domu na kanapie z zajebistymi bólami brzucha i wymiotami
pierwsza najebka alko 13 urodziny
pierwsze ziolo 2 gimnazjum tj. 15 lat, testy gimnazjalne już pisalem nafrytany.
Po 16 roku życia mam problemy żeby umieścić substancje na osi czasu bo bylo już bardzo grubo, do 18 na pewno były kartony, grzyby, dopy, homet, GBL, MXE, DXM, koda, metkat, przeróżne rc, huje muje i wiecej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.