A eksperymenty dopiero w akademiku na studiach
"Rutyna to rzecz zgubna "
pierwszy i ostatni inhalant - benzyna 10-11 lat, miałem wtedy komarka i strasznie podobał mi sie zapach benzyny, pewnego razu za długo przesiedziałem w garażu z nosem przy wlewie, napawając się oparami i po podniesieniu głowy na ścianie bylo pełno uśmiechniętych, żółtych buziek jak emotki, pozataczałem sie chwile, posmialem, zwalilem konia i potem obudziłem sie już w domu na kanapie z zajebistymi bólami brzucha i wymiotami
pierwsza najebka alko 13 urodziny
pierwsze ziolo 2 gimnazjum tj. 15 lat, testy gimnazjalne już pisalem nafrytany.
Po 16 roku życia mam problemy żeby umieścić substancje na osi czasu bo bylo już bardzo grubo, do 18 na pewno były kartony, grzyby, dopy, homet, GBL, MXE, DXM, koda, metkat, przeróżne rc, huje muje i wiecej
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.