ODPOWIEDZ
  • 64 / 26 / 0
Ja przed 18 głównie paliłem zioło i jadłem gałkę, i eksperymentowałem z różnymi łatwo dostępnymi roślinkami typu glistnik, Sałata jadowita czy bieluń (w niedużych dawkach, takich jeszcze nie powodujących halucynacji), czasami też wypiłem niewielką ilość alkoholu i raz wciągnąłem malutką kreskę amfetaminy na urodzinach kolegi.
  • 3595 / 584 / 1
Ja to wódkę dopiero pierwszy raz w liceum piłem %-D
A eksperymenty dopiero w akademiku na studiach
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 579 / 55 / 0
pierwsze szlugi 8 lat
pierwszy i ostatni inhalant - benzyna 10-11 lat, miałem wtedy komarka i strasznie podobał mi sie zapach benzyny, pewnego razu za długo przesiedziałem w garażu z nosem przy wlewie, napawając się oparami i po podniesieniu głowy na ścianie bylo pełno uśmiechniętych, żółtych buziek jak emotki, pozataczałem sie chwile, posmialem, zwalilem konia i potem obudziłem sie już w domu na kanapie z zajebistymi bólami brzucha i wymiotami %-D
pierwsza najebka alko 13 urodziny
pierwsze ziolo 2 gimnazjum tj. 15 lat, testy gimnazjalne już pisalem nafrytany.
Po 16 roku życia mam problemy żeby umieścić substancje na osi czasu bo bylo już bardzo grubo, do 18 na pewno były kartony, grzyby, dopy, homet, GBL, MXE, DXM, koda, metkat, przeróżne rc, huje muje i wiecej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.