Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ale jest różnica w barwie od białej przez żółtą do brązowawej, tu chyba chodzi o jakość odczynników i prawidłowość syntezy. Dla mnie od mojego vendora mocniejsza trochę jest żółta, ale ta jaśniejsza lepiej wchodzi i mniej ryje organizm.
środkami na receptę :) Może zwykła tabletka na bezsenność w postaci melatoniny pomoże? Liczę w miarę na szybką odpowiedź bo chciałabym po południu chociaż trochę odespać zarwaną nockę.
11 października 2025AnnaS pisze: Nawet one czasem nie działają tak naprawdę po a-pvp, także wiecie jak dawka będzie za duża to wam nic nie pomoże. Dodatkowo wiecie jak bzd potrafią zniszczyć organizm.
W godzinę po ostatnim buchu bez dodatków mogłem iść spać. Serio ;)
Ale nie wciągałem jej bo to jest 20-30 razy mniej ekonomiczne :p
Melatonina o dziwo często dawała radę po metylokatynonie, serio byłem zszokowany że po kocie dwie tabsy dawały radę mnie położyć podczas gdy np mianseryna nie dała rady.
Melo jest przede wszystkim bezpieczna.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Sniff działa stabilnie i dużo dłużej, a vapo dużo silniej i peak trwa bardzo krótko.
Edit: osobiście mam odmienne zdanie, sniff jest bardziej ekonomiczny i worek miałbym na dłużej załóżmy z 5g tylko wciagajac, niż 5g tylko vapo. Ale to może ja, u mnie nie ma umiaru jak już siadam do palenia to do końca worka i dopalam jak tylko peak wyraźnie słabnie czyli średnio jakos co 15min. Kreski jak ostatnio mieszałem sniff więcej niż vapo to podczas ciągu porządną kreska potrafiła trzymać 2-3h i nie myślałem o ponownym zażyciu. Pozdro.
11 października 2025AnnaS pisze: Nawet one czasem nie działają tak naprawdę po a-pvp, także wiecie jak dawka będzie za duża to wam nic nie pomoże. Dodatkowo wiecie jak bzd potrafią zniszczyć organizm.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.