Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1654 / 267 / 0
@SomeTripGuy dawno temu często chodziła alfa w kolorze, niebieską i czerwoną miałem. Ale to jest wszystko jeden ciul. Z jednym vendorem pisałem i mówi że może mi zrobić kolor jaki chcę, złoty nawet, to tylko barwniki spożywcze.
Ale jest różnica w barwie od białej przez żółtą do brązowawej, tu chyba chodzi o jakość odczynników i prawidłowość syntezy. Dla mnie od mojego vendora mocniejsza trochę jest żółta, ale ta jaśniejsza lepiej wchodzi i mniej ryje organizm.
  • 135 / 10 / 0
Uboczne produkty syntezy mogą być aktywne. Produkty rozpadu też.
  • 13 / 1 / 0
Hej, wczoraj pierwszy raz miałam do czynienia z alfa. Metoda przyjęcia to wyłącznie sniffy, dawki niewielkie i dorzucanie co 2 godziny. Ostatnia kreska poszła ok 2 w nocy no i nie szło zasnąć, nawet po kilku godzinach.... Teraz rano zarzuciłam mała kreseczkę bo inaczej nie ogarnę nic w mieszkaniu. Jakie macie sprawdzone sposoby na sen? Od razu mówię, że nie chcę się bawić w faszerowane jakimś
środkami na receptę :) Może zwykła tabletka na bezsenność w postaci melatoniny pomoże? Liczę w miarę na szybką odpowiedź bo chciałabym po południu chociaż trochę odespać zarwaną nockę.
  • 4944 / 860 / 0
Nie zaśniesz dzięki melatoninie na pewno ani niczym bez recepty. Jedyny sposób to przeczekać zwałe, zjeść coś uzupełnić jakieś suple magnez itd i czekać aż przyjdzie sen. Jedyna opcja żeby się uśpić to benzodiazepiny.
  • 2991 / 1644 / 35
Nawet one czasem nie działają tak naprawdę po a-pvp, także wiecie jak dawka będzie za duża to wam nic nie pomoże. Dodatkowo wiecie jak bzd potrafią zniszczyć organizm.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 13 / 1 / 0
Dzięki za informacje :) A powiedzcie jeszcze w takim razie kiedy najpóźniej przyjąć ostatnią kreskę? Ile godzin przed planowanym pójściem spać?
  • 1853 / 251 / 0
wczorajAnnaS pisze:
Nawet one czasem nie działają tak naprawdę po a-pvp, także wiecie jak dawka będzie za duża to wam nic nie pomoże. Dodatkowo wiecie jak bzd potrafią zniszczyć organizm.
Jak bawisz się w stimy 2 razy w roku i weźmierz benzo na zjebie to nic się ale jesli prowadzisz taką terapie na co dzień to jest problem.
  • 3595 / 583 / 1
Ja nigdy nie miałem problemu ze spaniem po alfie bo paliłem.
W godzinę po ostatnim buchu bez dodatków mogłem iść spać. Serio ;)
Ale nie wciągałem jej bo to jest 20-30 razy mniej ekonomiczne :p

Melatonina o dziwo często dawała radę po metylokatynonie, serio byłem zszokowany że po kocie dwie tabsy dawały radę mnie położyć podczas gdy np mianseryna nie dała rady.
Melo jest przede wszystkim bezpieczna.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 4944 / 860 / 0
To nie jest prawdą że sniff jest 20-30 razy mniej ekonomiczny. Vapo to natychmiastowe działanie i krótkotrwałe. Można to porównać vapo i sniff alfy do kokainy i jej formy freebase cracku.

Sniff działa stabilnie i dużo dłużej, a vapo dużo silniej i peak trwa bardzo krótko.

Edit: osobiście mam odmienne zdanie, sniff jest bardziej ekonomiczny i worek miałbym na dłużej załóżmy z 5g tylko wciagajac, niż 5g tylko vapo. Ale to może ja, u mnie nie ma umiaru jak już siadam do palenia to do końca worka i dopalam jak tylko peak wyraźnie słabnie czyli średnio jakos co 15min. Kreski jak ostatnio mieszałem sniff więcej niż vapo to podczas ciągu porządną kreska potrafiła trzymać 2-3h i nie myślałem o ponownym zażyciu. Pozdro.
  • 1654 / 267 / 0
wczorajAnnaS pisze:
Ja nie wiem, jak benzodiazepiny potrafią zniszczyć organizm?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.