Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2763 / 593 / 0
Posty muszą być napisane w wątkach merytorycznych, nie knajpianych – w tych licznik się nie nabija.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3 / / 0
Dzięki śliczne za odpowiedź. Gdzieś wyczytałem, że chodzi tylko o „Substancje psychoaktywne” i „Substancje psychoaktywne a człowiek” i myślałem, że to jakiś bug się wkradł
larrbi2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: larrbi2 »
deadmau5 pisze:
> Napisz do nas na konta@hyperreal.info, pomożemy. - wyślij po prostu maila.

Tydzien temu napisalem maila z ktorego zalozone bylo konto (s…..@hotmail.com), po kilku dniach bez odzewu w piatek wyslalem kolejnego maila z konta na innej domenie (o…….@proton.me). Bardzo prosze o pomoc w odzyskaniu konta…

Larrbi
  • 6182 / 437 / 12
@J4WA hyperreal.at/dezaktywacja – ale zrobię to za Ciebie

@Larrbi już odpisuję.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Amunicja2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Amunicja2 »
[mention]surveilled[/mention] masz chwilę, aby się zająć moją sprawą ? Zależy mi na koncie, a widzę, że jesteś na forum.
Z góry dzięki i pozdro :)
  • 228 / 33 / 0
Z jakiegoś nieznanego mi powodu nie mogę pisać postów w wątkach o kratomie, mógłby któryś z modów pomóc?

Nie mam w ogóle okna do pisania nowych postów
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1327 / 363 / 2
@slodkapszczolka
wklej linki do tematów w których nie możesz pisać
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 228 / 33 / 0
  • 1327 / 363 / 2
@slodkapszczolka
Zrzut ekranu 2025-10-12 o 13.36.23.png
nie chce mi się wchodzić w wszystkie linki, bo nie widzę, aby pierwszy od góry link prowadzący do tematu, był tematem zamkniętym, jest otwarty i można w nim odpowiadać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 228 / 33 / 0
@Merx
A dobra, jakoś nie zwróciłem uwagi na ten przycisk, zawsze odpowiadałem przez białe okno na dole strony, widać przećpany mózg już nie mózguje %-D
Sorki i dzięki za pomoc
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.