Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2758 / 593 / 0
Posty muszą być napisane w wątkach merytorycznych, nie knajpianych – w tych licznik się nie nabija.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3 / / 0
Dzięki śliczne za odpowiedź. Gdzieś wyczytałem, że chodzi tylko o „Substancje psychoaktywne” i „Substancje psychoaktywne a człowiek” i myślałem, że to jakiś bug się wkradł
larrbi2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: larrbi2 »
deadmau5 pisze:
> Napisz do nas na konta@hyperreal.info, pomożemy. - wyślij po prostu maila.

Tydzien temu napisalem maila z ktorego zalozone bylo konto (s…..@hotmail.com), po kilku dniach bez odzewu w piatek wyslalem kolejnego maila z konta na innej domenie (o…….@proton.me). Bardzo prosze o pomoc w odzyskaniu konta…

Larrbi
  • 6182 / 437 / 12
@J4WA hyperreal.at/dezaktywacja – ale zrobię to za Ciebie

@Larrbi już odpisuję.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Amunicja2
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Amunicja2 »
[mention]surveilled[/mention] masz chwilę, aby się zająć moją sprawą ? Zależy mi na koncie, a widzę, że jesteś na forum.
Z góry dzięki i pozdro :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.