ODPOWIEDZ
  • 3455 / 557 / 2
Jadłem raz kryształ MDMA z pierwszej ręki i chwilę pobudziło i to by bylo na tyle..

Nie mam pojęcia co robiłem nie tak .
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
to może zależeć od wielu czynników, ja z moim kolega jedliśmy to samo. ja czułem się zajebiscie euforia weszła bardzo (typowe działanie MDMA, nie będę się rozpisywać) a on poczuł się mega zmylony i zaczął czytać książkę
dużo zależy od organizmu
  • 7 / / 0
Czy ktoś ma doświadczenie z MDMA plus elvanse lub plus MPH i bupropion. Po terapii Brintelix oraz 1,5 rocznej przerwy od XTC nic nie działa, zastanawiam się na ile to sprawka wyżej wymienionych leków. Czy jest jakiś lifhack aby przywrócić euforię ?
  • 1331 / 363 / 2
@PsychoADHD Primo, MDMA jest kurewsko neurotoksyczne przy ADHD (wybacz, nie mam czasu szukać badań na potwierdzenie mojej tezy, ale jest bardzo łatwo je znaleźć). Także zastanów się w ogóle czy warto.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 7 / / 0
@Merx przeglądałem wiele badań na temat MDMA i wiem że, jest szkodliwe szczególnie dla ADHD z drugiej strony jeżeli miało by być tak jak jest napisane w badaniach czy też w opowieściach na forum to dawno powinienem kopnąć w kalendarz albo być warzywem z jakiś nie znanych powodów nie jestem. Nie chodzi mi żebym wracał do poprzedniego hobby raczej raz na rok dla odstresowania. alko nie lubię innych rzeczy nie chce już ruszać.
  • 3 / / 0
@Merx a to nie jest tak że samo ADHD nie wpływa na neurotokstyczność, tylko bardziej połączenie z lekami które się zażywa przy okazji ADHD (metylofenidat, amfetaminy, atomoksetyna, itd)? jak masz jakieś badanie to podeślij pls bo jakoś nie moge znaleźć
  • 1331 / 363 / 2
Nie pamiętam dokładnego mechanizmu działania, bo badania te były stare jak świat, miałem je zapisane na starym PC, słowo klucz "starym" którego już niestety nie mam i musiałbym sam robić research, a niestety nie mam obecnie na to czasu.

@perzm pamiętam, że chodziło o sam niedobór dop w płacie przedczołowym właśnie - a jest to główny 'objaw' ADHD.
Właśnie w tym badaniu nie było nic na temat ADHD, ale o niedoborze dop w płacie przedczołowym już tak. - może to będzie wskazówka dla researchu.
also i tak jak pisałem, badanie było dość stare.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.