ODPOWIEDZ
  • 3455 / 557 / 2
Jadłem raz kryształ MDMA z pierwszej ręki i chwilę pobudziło i to by bylo na tyle..

Nie mam pojęcia co robiłem nie tak .
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
to może zależeć od wielu czynników, ja z moim kolega jedliśmy to samo. ja czułem się zajebiscie euforia weszła bardzo (typowe działanie MDMA, nie będę się rozpisywać) a on poczuł się mega zmylony i zaczął czytać książkę
dużo zależy od organizmu
  • 5 / / 0
Czy ktoś ma doświadczenie z MDMA plus elvanse lub plus MPH i bupropion. Po terapii Brintelix oraz 1,5 rocznej przerwy od XTC nic nie działa, zastanawiam się na ile to sprawka wyżej wymienionych leków. Czy jest jakiś lifhack aby przywrócić euforię ?
  • 1216 / 328 / 2
@PsychoADHD Primo, MDMA jest kurewsko neurotoksyczne przy ADHD (wybacz, nie mam czasu szukać badań na potwierdzenie mojej tezy, ale jest bardzo łatwo je znaleźć). Także zastanów się w ogóle czy warto.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 5 / / 0
@Merx przeglądałem wiele badań na temat MDMA i wiem że, jest szkodliwe szczególnie dla ADHD z drugiej strony jeżeli miało by być tak jak jest napisane w badaniach czy też w opowieściach na forum to dawno powinienem kopnąć w kalendarz albo być warzywem z jakiś nie znanych powodów nie jestem. Nie chodzi mi żebym wracał do poprzedniego hobby raczej raz na rok dla odstresowania. alko nie lubię innych rzeczy nie chce już ruszać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.