Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 312 / 64 / 0
Ja pierdolę. Takie przypadki to się nadają na detoks szpitalny. Strasznie to wygląda co piszesz.

Wybierz jedną substancję i z niej schodź powoli, bo taki GABA mix i tak już Ci łeb rozpierdolił na dłuższy czas (parę miechów to minimum). Polecam wybrać baklofen bo z niego chyba się najlżej schodzi z tych wszystkich mózgojebów. Dobrze że jeszcze alko i benzo do tego nie wpierdalasz, bo to byłby prawdziwy hyperreal.

Antydepepy brać i ćpać. Chłopie, cud że żyjesz. Ogarnij się póki nie jest za późno.
  • 5 / / 0
Dzięki za odpowiedź. Nie planowałem ze wszystkiego na raz schodzić, bo wiem że bym w szpitalu skończył z delirka albo padaczka i psychozami, chciałem tylko pozbyć się BDO, żeby się właśnie ogarnąć. BDO juz od 5 dni nie biorę. Teraz jak mnie czasem zaczyna lekko telepac to nie wiem, czy to zespół abstynencyjny jeszcze, czy brak baclo.
Fikołek się zrobił, bo teraz w sumie nie wiem jak się skalibrować na baclofen i pregabę, jaką mam tolerancję na co. Żeby wiedzieć jak z tego schodzić, i być w miarę funkcjonalnym.
Jakieś porady? Zomiren SR doraźnie coś pomoże? Czasem próbowałem różnych benzo, ale ze strachu nie były zbyt częstym obiektem w menu i nie mam za bardzo dostępu, także się nie boję kolejnej wtopy z tej perspektywy.
void74692
  • / / 0
spozylam niedawno +25g gówno -katy, miala to byc tania czwórka, niewiadomo co to bylo, ale cena przystepna (nigdy więcej)
...w niecaly tydzien

odcielo logiczne myslenie ze takie ilosci wzielam, a objawy przedawkowania w ogole nie przypominaly tego czym mialo to byc

...teraz minal tydzien
a ja dalej mam te same objawy (po wydmuchiwaniu nosa) co podczas brania + bole zatok/glowy

(srodek byl mocno zracy, gardlo i jezyk juz sie zagoily)

aktualnie po 7 dniach wyglada to tak ze oprocz nieprzyjemnego sztucznego pobudzenia psychicznego, wyginania szczena, rekami, nogami i szorowaniem zebami nic sie nie dzieje, zadnych psychoz, potow, ani halucynacji

czuje ze nie wszystko wylecialo z nosa i zatok i sie wciaz rozpuszcza

(teraz przechodzę przeziębienie i dzieje się to szybciej bo caly czas mam zrzut i smarkam)

i to mnie bardzo martwi bo caly czas mam faze, boje sie tylko ze mi wypali dziure w glowie/zatokach i bol będzie nie do zniesienia i to chyba jest możliwe... jak uratowac te zatoki?

na przestymulowanie ratuje sie klonami i to wszystko mi na jakis czas "przechodzi"
  • 996 / 130 / 0
Zatoxin rinse na zatoki albo coś podobnego.

Nie jest to możliwe, żeby materiał zalegał w organizmie tydzień po ćpaniu i się powoli uwalniał. To tylko wkrętka, coś z pogranicza psychozy amfetaminowej i nerwicy.

Przejdzie niedługo, tylko nie możesz brać nic ruszającego dopaminę i noradrenalinę.

Jedz też ciepłe i tłuste jedzenie. Fastfoody dobrze robią, ewentualnie zupy jeśli nie możesz jeszcze jeść. Pomidorowa zwłaszcza, ale wszystkie byle gorące i na zwierzęcym tłuszczu.

Zamiast klonów lepsza byłaby kwetiapina np, chlorprotixen. brak słów.. wyjaśnione w postach niżej /Merx
  • 799 / 455 / 0
Wcale nie byłaby lepsza.
Nie polecaj ludziom tych mozgojebow neuroleptyków.
  • 996 / 130 / 0
Pewnie, wiesz lepiej niż podręczniki medyczne :D
Na zwale po ćpaniu najlepiej więcej przycpac :D
  • 2771 / 594 / 0
Jasne, że najlepiej wziąć po silnych stymulantach neurojeby ryzykując długotrwałe lub permanentne uszkodzenie układu nerwowego! Zajebisty pomysł! Pomyśl, zanim coś napiszesz.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 799 / 455 / 0
05 października 2025Kochanek Heleny pisze:
Pewnie, wiesz lepiej niż podręczniki medyczne :D
Na zwale po ćpaniu najlepiej więcej przycpac :D
Ewidentnie wyglada na to, ze gość ma problem z wysokim glutaminianem, a benzodiazepiny obniżą jego poziom.
Przecież ewidentnie piszę, ze nie ma żadnych psychoz więc nie czaję czemu na ostro obniżony poziom dopaminy po ciagach na bk chcesz go jeszcze dojebac neuroleptykiem i zwarzywic gościa jeszcze bardziej.
Oczywiście, ze wiem lepiej niż podręczniki medyczne, bo moja wiedza polega na moich własnych empirycznych przeżyciach z lat ćpania, a nie na jakiejs pseudo nauce zwanej dzisiejsza psychiatrią wymyśloną na potrzeby zbijania kapitału przez big pharme.
  • 996 / 130 / 0
Tak chcę go dojebac i zwarzywić pojedyncza terapeutyczna dawka kwetiapiny heh.
  • 16 / 8 / 0
Od 4 dni jestem w ciągu i wale konia cały się trzęsę bo prawie nic nie jadłem drgawki mam chcę mi się spać ale się boje usnuac pije Muszyniankę słyszę głosy mam iść spać?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.