4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, czy kruszenie wcześniej tematu i trzymanie na blacie przez noc traci na wartosciu?
  • 1845 / 248 / 0
Nie niestraci na wartości śmialo możesz sobie pokruszyć na zapas;)
  • 3 / 2 / 0
@DuchPL dziękuje za tą wiadomość. Nie pomyślałem wgl o próbie uczuleniowej. Overall pierwszy raz udany :) Zrobiłem jak napisałeś. Odmieżone 50 mg na pierwszy raz i po jakimś czasie jak byłem pewny że nic się złego nie dzieje dożuciłem troszkę ponad 100 mg (tak się sypło). Jako że tak wszyscy chwalą sniff nad oral za pierwszym razem tak i też zrobiłem ale nie było to zbyt przyjemne dla mnie... Te szczypanie w nosie i sam spływ strasznie mnie odżuca. Ale poza tym poczułem się mega fajnie :) jako że trochę zostało na drugi raz postanowiłem spróbować oral i rzeczywiście o wiele słabszy wjazd i ogólnie mniejszy speed ale eufo podobne ( może troszkę większe ? Ale może to dla tego że drugi raz od startu wleciało 150 mg oral a wcześniej start był 50 -> 100 -> 100) tak czy inaczej zabawa udana i pewnie kiedyś powtórzę ale jak narazie przez brak dostępu i to że bardziej wolę łyknąć tabse raczej zostanę przy MDMA :) sorka za błędy pisałem z telefonu.
  • 10 / 2 / 0
Co najczęściej dopierdalają do materiału żeby się zgadzało na wadze co gryzie w chuj? ;) ktoś coś?
  • 1 / / 0
@formaszczytu ale jak wgl wygląda twój materiał? skrystalizowany proszek coś jak cukier, puder, czy kryształ, nie wiem kolor jakiś to ma?
Ostatnio zmieniony 02 października 2025 przez supersierzant11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Słuchajcie, macie jakieś sposoby na podbicie fazy? Bez mieszania z innymi substancjami, jakieś takie naturalne, nie oczekuje efektu wow. A i jeszcze chodzi o podbijanie fazy na samym początku, na końcu to wiem, ze prawe nic nie działa.
  • 1929 / 443 / 4
tak, jest parę sposobów:

- zrób sobie przerwę
- prześpij się
- zjedz coś
- zwiększ dawkę
( - użyj strzykawki )

proste zasady... zawsze działają
pozdro. ];-]
DXM
  • 3589 / 583 / 1
Są, ale niebezpieczne więc nie radzę.

Przerwy, jedzenie i sen.

Buyli ty tacy co miksowali z selegilina...
To bardzo niebezpieczne więc odradzamy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.