20 września 2025kwasiarz pisze: Szukam ale cos nie moge znalezc
Jak to jest z tym wrzuceniem SSRI podczas dzialania MDMA w celu przedluzenia zabawy?
Pewnie wleci 1 dawka + druga MDMA po jakis 2/3h
Kiedy najlepiej przyjac SSRI i czy w ogóle warto?
Pewna daleka znajoma po wzięciu emki, mówiła, że nic nie poczuła, tak, nie wpomniała tylko, że jest na antydepach.
Mogło się to skończyć o wiele gorzej.
Już lepiej dorzuć drugą dawkę po około dwóch godzinach, tydzień temu byłem na ostrej bombie przez dobre 5 godzin - ~220mg + dorzutka ~220mg, kryształ oczywiście.
Proszę nie sugerować się przedstawionymi, przeze mnie dawkami.
Nie trzeba pochłaniaczy.
I bez problemu wytrzyma rok;)
Zgadzam sie z tobą - są nieobiektywne i nijak się mają do tego jakbyś brał to solo. :)
Po mce chyba nigdy nie miałem też bodyload.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.