20 września 2025kwasiarz pisze: Szukam ale cos nie moge znalezc
Jak to jest z tym wrzuceniem SSRI podczas dzialania MDMA w celu przedluzenia zabawy?
Pewnie wleci 1 dawka + druga MDMA po jakis 2/3h
Kiedy najlepiej przyjac SSRI i czy w ogóle warto?
Pewna daleka znajoma po wzięciu emki, mówiła, że nic nie poczuła, tak, nie wpomniała tylko, że jest na antydepach.
Mogło się to skończyć o wiele gorzej.
Już lepiej dorzuć drugą dawkę po około dwóch godzinach, tydzień temu byłem na ostrej bombie przez dobre 5 godzin - ~220mg + dorzutka ~220mg, kryształ oczywiście.
Proszę nie sugerować się przedstawionymi, przeze mnie dawkami.
Nie trzeba pochłaniaczy.
I bez problemu wytrzyma rok;)
Zgadzam sie z tobą - są nieobiektywne i nijak się mają do tego jakbyś brał to solo. :)
Po mce chyba nigdy nie miałem też bodyload.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.