20 września 2025kwasiarz pisze: Szukam ale cos nie moge znalezc
Jak to jest z tym wrzuceniem SSRI podczas dzialania MDMA w celu przedluzenia zabawy?
Pewnie wleci 1 dawka + druga MDMA po jakis 2/3h
Kiedy najlepiej przyjac SSRI i czy w ogóle warto?
Pewna daleka znajoma po wzięciu emki, mówiła, że nic nie poczuła, tak, nie wpomniała tylko, że jest na antydepach.
Mogło się to skończyć o wiele gorzej.
Już lepiej dorzuć drugą dawkę po około dwóch godzinach, tydzień temu byłem na ostrej bombie przez dobre 5 godzin - ~220mg + dorzutka ~220mg, kryształ oczywiście.
Proszę nie sugerować się przedstawionymi, przeze mnie dawkami.
Nie trzeba pochłaniaczy.
I bez problemu wytrzyma rok;)
Zgadzam sie z tobą - są nieobiektywne i nijak się mają do tego jakbyś brał to solo. :)
Po mce chyba nigdy nie miałem też bodyload.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.