ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
20 września 2025kwasiarz pisze:
Szukam ale cos nie moge znalezc
Jak to jest z tym wrzuceniem SSRI podczas dzialania MDMA w celu przedluzenia zabawy?
Pewnie wleci 1 dawka + druga MDMA po jakis 2/3h
Kiedy najlepiej przyjac SSRI i czy w ogóle warto?
Przecież łączenie emki z ssri może wywołać zespół serotoninowy, co to za durny pomysł.
Pewna daleka znajoma po wzięciu emki, mówiła, że nic nie poczuła, tak, nie wpomniała tylko, że jest na antydepach.
Mogło się to skończyć o wiele gorzej.

Już lepiej dorzuć drugą dawkę po około dwóch godzinach, tydzień temu byłem na ostrej bombie przez dobre 5 godzin - ~220mg + dorzutka ~220mg, kryształ oczywiście.
Proszę nie sugerować się przedstawionymi, przeze mnie dawkami.
  • 515 / 15 / 0
Zazywanie MDMA podczas kuracji ssri a wrzucenie ssri po zazyciu MDMA to dwa rozne tematy.
  • 2057 / 243 / 0
@kwasiarz - rozwiniesz? Zaciekawiło mnie zagadnienie. Obstawiałbym, ze zażycie SSRI po emce nic nie zmieni na plus. A jak to wygląda w praktyce?
  • 10 / / 0
Hejka, potrzebuje przechować kryształy (MDMA i trochę biedaketonów) przez ok. miesiąc. Jak to zrobić poprawnie? Słoik i ciemne miejsce styknie czy może lepiej w lodówce?
  • 33 / 3 / 0
Najlepiej zapakować to hermetycznie, jeśli nie masz zgrzewarki, to szczelnie zapakowane w ciemnym miejscu miesiąc bez problemu wytrzyma.
  • 10 / / 0
@rafal245 czyli jak wrzucę samarki do woreczka strunowego i to do szuflady to będzie git? Temat mam dobry, nie wilgotny, ale myślę czy dać pochłaniać wilgoci do tego?
  • 1844 / 248 / 0
Bedzie git.
Nie trzeba pochłaniaczy.
I bez problemu wytrzyma rok;)
  • 67 / 7 / 0
Nikt nie pytał, ale też nikt nie napisał. MDMA per rectum. Moje odczucia mogą być nieobiektywne, bo tego dnia wiele innych substancji wlatywało, ale myślę że mogę tyle o ile opisać efekty samego MDMA. Nie uaktywnia się tak szybko tą drogą jak inne substancje, lecz też szybciej niż MDMA per oral. Lekko nieprzyjemny bodyload. Sypnąłem sobie tak bardziej "na oko", ale raczej nie więcej niż 300mg i tu był mój błąd ponieważ podanie tą drogą wydaje się wyciągać z tej substancji o wiele więcej. Zaskoczył mnie efekt psychodeliczny, który był bardzo wyraźny w porównaniu do podania doustnego, na przykład słyszenie nieistniejących dźwięków, wyraźne powidoki-obrazy na jednolitych powierzchniach.. Czułem też więcej empatii oraz pluszowości niż przy tym samym sorcie doustnym. Nie wiem dokładnie ile działa, ponieważ zdecydowałem się zbić zbyt mocną fazę tak jakoś półtorej godziny od aplikacji. Myślę że peak jest wyższy i działanie krótsze, tak jak przy sniffie. Polecam wszystkim eksperymentatorom.
  • 370 / 52 / 0
"Moje odczucia mogą być nieobiektywne, bo tego dnia wiele innych substancji wlatywało,"

Zgadzam sie z tobą - są nieobiektywne i nijak się mają do tego jakbyś brał to solo. :)
Po mce chyba nigdy nie miałem też bodyload.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?