Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsza tura: 3.7g
Druga tura: 1g
Trzecia tura: 0.42g
Czwarta tura - wydazyla sie tragedia
[ external image ]
Strzelił mi słoik i cala zawartosc poszla do gara z wodą. Mozliwe ze jeszcze bym wyciagnal z tego 0.2g. Ale i tak jestem mega zadowolony z takiego wyniku jaki mam.
Podsumowanie:
z 250g mimosy uzyskalem 5.12g
Czyli zysk 2.048%
changa zrobiona i sie wlasnie odparowuje.
Jeden konkretny buch i wszędzie widzę w pokoju fraktale. Dłonie spocone
I odrazu świadomość się poszerza jak szalona. Potem lekko fraktale zanikają i pozostaje na dobre 20-30min obraz 8K i takie wszystko jest fajne plastyczne i kolory też jakby dopiero co umyte i wypolerowane były wszelkie rzeczy.
Lubie czasem tak jeden buch żeby np na szybko coś rozkminić
Nie czyściłem go ponownie do białości. Po wyschnięciu był suchutki i sypki jak sól.
Wcześniej bez soli normalnie robilem to wyniki nie przekraczaly 1%
https://wiki.dmt-nexus.me/Cybs%27_Hybri ... alt%27_Tek
Tu jest opis z ktorego robiłem.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.