Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 4 / 0
A oto wynik:
Pierwsza tura: 3.7g
Druga tura: 1g
Trzecia tura: 0.42g

Czwarta tura - wydazyla sie tragedia
[ external image ]

Strzelił mi słoik i cala zawartosc poszla do gara z wodą. Mozliwe ze jeszcze bym wyciagnal z tego 0.2g. Ale i tak jestem mega zadowolony z takiego wyniku jaki mam.

Podsumowanie:
z 250g mimosy uzyskalem 5.12g
Czyli zysk 2.048%

changa zrobiona i sie wlasnie odparowuje.
  • 11 / / 0
Czy mogę zapalić biorąc po zabiegu 20 mg morfiny dziennie?
  • 12 / / 0
changa jest zajebista i bardzo mocna. Lubię zapach tego dymu.. jest taki mistyczny hehe.
Jeden konkretny buch i wszędzie widzę w pokoju fraktale. Dłonie spocone
I odrazu świadomość się poszerza jak szalona. Potem lekko fraktale zanikają i pozostaje na dobre 20-30min obraz 8K i takie wszystko jest fajne plastyczne i kolory też jakby dopiero co umyte i wypolerowane były wszelkie rzeczy.
Lubie czasem tak jeden buch żeby np na szybko coś rozkminić 👌🏼
  • 6 / / 0
29 września 2025eryngium pisze:
Podsumowanie:
z 250g mimosy uzyskalem 5.12g
Czyli zysk 2.048%

changa zrobiona i sie wlasnie odparowuje.
Czy tyle wyszło Ci białego, puchatego DMT? Czy zabarwiony, lepki?
  • 18 / 4 / 0
czysty, delikatnie zółtawy suchy, bez zadnego syfu typu maź, czy lepiący się.
Nie czyściłem go ponownie do białości. Po wyschnięciu był suchutki i sypki jak sól.
  • 6 / / 0
To świetny wynik! Czyli jednak warto próbować z solą :D
  • 18 / 4 / 0
Pierwszy raz uzylem tej metody az sie sam zdziwilem.
Wcześniej bez soli normalnie robilem to wyniki nie przekraczaly 1%

https://wiki.dmt-nexus.me/Cybs%27_Hybri ... alt%27_Tek
Tu jest opis z ktorego robiłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.