Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 964 / 0
Na pewno to było 2mmc. Słabizna.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 9696 / 1908 / 0
28 sierpnia 2025serotoninowy pisze:
Działają tylko 2-3 dorzutki, czas działania jakieś 50min, serotonina w tle to główne działanie nie ma w tym prawie w ogóle dopaminy. Nie polecam jak mówię, może do jakiegoś wyjścia do kumpli na piwo ale niepokojący był wytrzeszcz oczu.
To nie było 2mmc lub jesteś tak wypriity z dopaminy, że nie podziałało. Normalne 2mmc jest w choj podobne do 3mmc tylko bez serotoniny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5396 / 964 / 0
Ok znawco. Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej nawet lepiej wiesz ode mnie co miałem w samarce.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1969 / 456 / 4
bardzo rzadko to robię, ale potwierdzam co pisze @Stteetart
głównie dopamina i lekki speed w tle
no i co ważne kosmiczne dawkowanie
DXM
  • 9696 / 1908 / 0
11 września 2025serotoninowy pisze:
Ok znawco. Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej nawet lepiej wiesz ode mnie co miałem w samarce.
Przecież właśnie Ci piszemy, że nie wiemy co było w samarce i istnieje duże ryzyko, że nawet vendor nie wie.
Wchodzić i głosować
  • 5396 / 964 / 0
Nie istnieje takie ryzyko, 99% pewności mam że to bylo 2mmc.
  • 9696 / 1908 / 0
XD skąd taka pewność ? Zwłaszcza w kontekście działania które nie pasuje do 2mmc.
Wchodzić i głosować
  • 320 / 33 / 0
Żeby mieć pewność 100% musiałbyś sprawdzić odczynnik na teście a tak to możesz sobie tylko domniemywać
  • 5396 / 964 / 0
Ja pierdole co za ludzie. Nigdy się na dostawcy nie zawiodłem, zawsze wszystko się zgadza każda substancja. Pytałem jak zaczynałem współpracę z vendorem i pisał że każdy odczynnik badają przed wrzuceniem na strone, także pod kątem czystości i ja im wierzę. Tyle ode mnie.
  • 9696 / 1908 / 0
Twoja wiara może być na wyrost. a słowa to zawsze tylko słowa.
To tyle ode mnie.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.