Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4925 / 859 / 0
Na pewno to było 2mmc. Słabizna.
  • 9409 / 1845 / 2
28 sierpnia 2025serotoninowy pisze:
Działają tylko 2-3 dorzutki, czas działania jakieś 50min, serotonina w tle to główne działanie nie ma w tym prawie w ogóle dopaminy. Nie polecam jak mówię, może do jakiegoś wyjścia do kumpli na piwo ale niepokojący był wytrzeszcz oczu.
To nie było 2mmc lub jesteś tak wypriity z dopaminy, że nie podziałało. Normalne 2mmc jest w choj podobne do 3mmc tylko bez serotoniny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4925 / 859 / 0
Ok znawco. Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej nawet lepiej wiesz ode mnie co miałem w samarce.
  • 1928 / 442 / 4
bardzo rzadko to robię, ale potwierdzam co pisze @Stteetart
głównie dopamina i lekki speed w tle
no i co ważne kosmiczne dawkowanie
DXM
  • 9409 / 1845 / 2
11 września 2025serotoninowy pisze:
Ok znawco. Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej nawet lepiej wiesz ode mnie co miałem w samarce.
Przecież właśnie Ci piszemy, że nie wiemy co było w samarce i istnieje duże ryzyko, że nawet vendor nie wie.
Wchodzić i głosować
  • 4925 / 859 / 0
Nie istnieje takie ryzyko, 99% pewności mam że to bylo 2mmc.
  • 9409 / 1845 / 2
XD skąd taka pewność ? Zwłaszcza w kontekście działania które nie pasuje do 2mmc.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?