15 września 2025Vetulani44 pisze: A na ludzi kupujących GBL nie było nalotów? @serotoninowy
Zarzuciłem dziś ponownie zwykły HCI 2 gramy, i co? Pięknie porobiło na calutki dzień, może już nie ta sama euforia co na początku, ale efekty w 100% zadowalające i wystarczające na tym etapie wjebania.
Polecam zatem balansować między odmianami fenibutu. Sytuacja podobna do tej z kratomem, balansując odmianami tolerancja nie rośnie tak szybko. A jeśli przerzucimy się na kilka miesięcy na inną odmianę to tolerka bardzo mocno cofa się na tą drugą. Przynajmniej zaobserwowałem takie zjawisko u siebie, ale może komuś się przyda
wycięto nieregulaminową treść – następnym razem warn @V44
No i moim zdaniem jest takie zjawisko że np fenibut o ile np poleci sie ciąg 5 dni na 3-4 gramach, to sam działa słabo ale jak sie dorzuci stymulant mocniejszy od kofeiny to wciąż klepie zajebiście
Ciekawi mnie miks z modafinilem, próbował ktoś? Modafinil niby hamuje gaba więc niewiem czy to bezpieczne w sumie? Fenibut jednak też na gaba-b jakos tam oddziałuje
Wogóle to jest absurd, alkohol taki syf a nadal niestety lubiany, ogólnodostępny a taki stosunkowo bezpieczniejszy, mniej przypałowy i dużo przyjemniej działający fenibut chcą lub chcieli banować
Phen chyba nie jest jeszcze pod kontrolą, albo może właśnie już jest :/
Z resztą miesiąc temu kupiłam... myślałam że na nim zejdę z pregaby, wyszło na to że generalnie to niemal to samo... Czyli chcąc wyschnąć to wyszłam spod prysznica do wanny.
PS @Saguaro99 U siebie mogę potwierdzić i dawkowanie 4-5g wyżej nie ma co lecieć. No i z przerwami trzeba, bo inaczej zaboli
wycieto źródło /Devixo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.