CBN

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 287 / 26 / 0
Najlepiej rozpuścić to w jakimś oleju i używać dedykowanej buteleczki z pipetą dla dokładnego dawkowania. Przynajmniej ja tak zrobiłem. Z tego co pamiętam to użyłem oleju z kokosowego mct.

Napisałem rok temu że pierwszą noc bez benzodiazepiny mam za sobą. To była tylko ta jedna noc bo następnego wieczora chęć błyskawicznego i komfortowego uwalenia się do snu z pomocą benzo była zbyt silna. Wpakowałem się trochę w tarapaty lorazepamem.

Ciekaw jestem czy rozrobione w tamtym czasie cbn jeszcze będzie aktywne. Może spróbuję dzisiaj zasnąć na kroplach
jestem obłąkany
  • 1501 / 93 / 2
Re: CBN
Nieprzeczytany post autor: stuk »
Sorry admin, ja przećpany i jakie dawkowanie na problemy ze snem jak olejek?
action movie:gun:
  • 1501 / 93 / 2
@245trioxin To biorę sort po 80 mg i mieszam z jaką ilością słoczecznikowego oleju, żeby jaką uzyskać konsystencje, bo sort mi przeraguje w oleju i lipa.Czyli da radę pomóc tym w bzd spaniu?
  • 287 / 26 / 0
Z chemii zawsze byłem zagrożony w szkole... w internecie wyczytałem żeby użyć oleju mct i takiego też użyłem. Miałem szklaną buteleczkę o pojemności 30ml po olejku cbd i wiedziałem że było w nim 600mg tego środka. Wsypałem do pustej butelki 600mg izolatu cbn, zalałem to olejem i odczekałem jakiś czas aby izolat się w tym rozpuścił. Na pipecie miałem miarkę według której wychodziło że jedna dawka zawiera 5mg cbn. Nie było jakoś dużo kombinowania z tym. Buteleczki z pipetą są dostępne na allegro albo na aliexpress

Zerknij na poprzednią stronę wątku jeśli idzie o dawkowanie. Rok temu testowałem 5mg na wieczór, ktoś inny pisał nawet o 30mg i zwrócił uwagę że to było zbyt dużo dla niego. Na reddicie widziałem wpis w którym autor napisał że cbn działa trochę inaczej przyjęte na żołądek niż przy podaniu pod język. Najlepiej będzie samemu potestować. Czy pomoże ci na sen? Tego nie wiem :)

Sprawdziłem wczoraj czy olejek który spędził ostatni rok w szufladzie jeszcze działa i okazało się że wszystko z nim było w porządku. Załadowałem na wieczór 10mg razem z olanzapiną i chyba weszło to z sobą w jakąś interakcję. Skoczyło mi ciśnienie i miałem jeszcze większe problemy z zaśnięciem niż bez tego... Tylko że obecnie mój układ krwionośny dostaje po dupie od byle czego. Psychiatrzy przepuścili przez mój mózg prawie wszystkie neuroleptyki i teraz takie rzeczy się dzieją. Moje doświadczenia są kiepskim punktem odniesienia.
jestem obłąkany
  • 1501 / 93 / 2
@245trioxin Jaka jest faza po tym, bo czekam na paczkę Do bucha porównaj.
  • 287 / 26 / 0
To nie przypomina rekreacyjnej konopii. Prędzej porównałbym to do cbd i jeśli szukasz wyraźnej fazy to możesz poczuć zawód
jestem obłąkany
  • 1501 / 93 / 2
I lipa nie działa w ogóle ten olej, to jest to samo co cbd.

Rozpuściłem zz200 mg w oleju lnianym i rzepakowym zero efektów chyba.
scalono - TJ\DWE
@245trioxin Coś jak h4cbd?
Działa jednak, ale biorę z barbituranem.Nie wiem jak to się składa na to, że biorę z jesieną depresją.

Scalaj proszę posty, pomagasz Nam w ten sposób. Dzięki @DeWitteEngel
Ostatnio zmieniony 15 września 2025 przez stuk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8 / / 0
Czysty 93% izolat CBN z certyfikatem jest wyraźnie aktywny już od kilku miligram.

Działanie jest usypiające i czuje się wpływ na ciało. Ma wpływ na nastrój i samopoczucie - lekkie odprężenie i i czuje się wpływ na lepszą kondycję.

Kryształ CBN aplikuje pod język. Bardzo dobrze wzmacnia się z kryształem CBD bo zachodzi synergia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.