CBN

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 258 / 25 / 0
Najlepiej rozpuścić to w jakimś oleju i używać dedykowanej buteleczki z pipetą dla dokładnego dawkowania. Przynajmniej ja tak zrobiłem. Z tego co pamiętam to użyłem oleju z kokosowego mct.

Napisałem rok temu że pierwszą noc bez benzodiazepiny mam za sobą. To była tylko ta jedna noc bo następnego wieczora chęć błyskawicznego i komfortowego uwalenia się do snu z pomocą benzo była zbyt silna. Wpakowałem się trochę w tarapaty lorazepamem.

Ciekaw jestem czy rozrobione w tamtym czasie cbn jeszcze będzie aktywne. Może spróbuję dzisiaj zasnąć na kroplach
jestem obłąkany
  • 1475 / 90 / 2
Re: CBN
Nieprzeczytany post autor: stuk »
Sorry admin, ja przećpany i jakie dawkowanie na problemy ze snem jak olejek?
action movie:gun:
  • 1475 / 90 / 2
@245trioxin To biorę sort po 80 mg i mieszam z jaką ilością słoczecznikowego oleju, żeby jaką uzyskać konsystencje, bo sort mi przeraguje w oleju i lipa.Czyli da radę pomóc tym w bzd spaniu?
  • 258 / 25 / 0
Z chemii zawsze byłem zagrożony w szkole... w internecie wyczytałem żeby użyć oleju mct i takiego też użyłem. Miałem szklaną buteleczkę o pojemności 30ml po olejku cbd i wiedziałem że było w nim 600mg tego środka. Wsypałem do pustej butelki 600mg izolatu cbn, zalałem to olejem i odczekałem jakiś czas aby izolat się w tym rozpuścił. Na pipecie miałem miarkę według której wychodziło że jedna dawka zawiera 5mg cbn. Nie było jakoś dużo kombinowania z tym. Buteleczki z pipetą są dostępne na allegro albo na aliexpress

Zerknij na poprzednią stronę wątku jeśli idzie o dawkowanie. Rok temu testowałem 5mg na wieczór, ktoś inny pisał nawet o 30mg i zwrócił uwagę że to było zbyt dużo dla niego. Na reddicie widziałem wpis w którym autor napisał że cbn działa trochę inaczej przyjęte na żołądek niż przy podaniu pod język. Najlepiej będzie samemu potestować. Czy pomoże ci na sen? Tego nie wiem :)

Sprawdziłem wczoraj czy olejek który spędził ostatni rok w szufladzie jeszcze działa i okazało się że wszystko z nim było w porządku. Załadowałem na wieczór 10mg razem z olanzapiną i chyba weszło to z sobą w jakąś interakcję. Skoczyło mi ciśnienie i miałem jeszcze większe problemy z zaśnięciem niż bez tego... Tylko że obecnie mój układ krwionośny dostaje po dupie od byle czego. Psychiatrzy przepuścili przez mój mózg prawie wszystkie neuroleptyki i teraz takie rzeczy się dzieją. Moje doświadczenia są kiepskim punktem odniesienia.
jestem obłąkany
  • 1475 / 90 / 2
@245trioxin Jaka jest faza po tym, bo czekam na paczkę Do bucha porównaj.
  • 258 / 25 / 0
To nie przypomina rekreacyjnej konopii. Prędzej porównałbym to do cbd i jeśli szukasz wyraźnej fazy to możesz poczuć zawód
jestem obłąkany
  • 1475 / 90 / 2
@245trioxin Coś jak h4cbd?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.