CBN

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 257 / 25 / 0
Najlepiej rozpuścić to w jakimś oleju i używać dedykowanej buteleczki z pipetą dla dokładnego dawkowania. Przynajmniej ja tak zrobiłem. Z tego co pamiętam to użyłem oleju z kokosowego mct.

Napisałem rok temu że pierwszą noc bez benzodiazepiny mam za sobą. To była tylko ta jedna noc bo następnego wieczora chęć błyskawicznego i komfortowego uwalenia się do snu z pomocą benzo była zbyt silna. Wpakowałem się trochę w tarapaty lorazepamem.

Ciekaw jestem czy rozrobione w tamtym czasie cbn jeszcze będzie aktywne. Może spróbuję dzisiaj zasnąć na kroplach
jestem obłąkany
  • 1472 / 90 / 2
Sorry admin, ja przećpany i jakie dawkowanie na problemy ze snem jak olejek?
action movie:gun:
  • 1472 / 90 / 2
@245trioxin To biorę sort po 80 mg i mieszam z jaką ilością słoczecznikowego oleju, żeby jaką uzyskać konsystencje, bo sort mi przeraguje w oleju i lipa.Czyli da radę pomóc tym w bzd spaniu?
action movie:gun:
  • 257 / 25 / 0
Z chemii zawsze byłem zagrożony w szkole... w internecie wyczytałem żeby użyć oleju mct i takiego też użyłem. Miałem szklaną buteleczkę o pojemności 30ml po olejku cbd i wiedziałem że było w nim 600mg tego środka. Wsypałem do pustej butelki 600mg izolatu cbn, zalałem to olejem i odczekałem jakiś czas aby izolat się w tym rozpuścił. Na pipecie miałem miarkę według której wychodziło że jedna dawka zawiera 5mg cbn. Nie było jakoś dużo kombinowania z tym. Buteleczki z pipetą są dostępne na allegro albo na aliexpress

Zerknij na poprzednią stronę wątku jeśli idzie o dawkowanie. Rok temu testowałem 5mg na wieczór, ktoś inny pisał nawet o 30mg i zwrócił uwagę że to było zbyt dużo dla niego. Na reddicie widziałem wpis w którym autor napisał że cbn działa trochę inaczej przyjęte na żołądek niż przy podaniu pod język. Najlepiej będzie samemu potestować. Czy pomoże ci na sen? Tego nie wiem :)

Sprawdziłem wczoraj czy olejek który spędził ostatni rok w szufladzie jeszcze działa i okazało się że wszystko z nim było w porządku. Załadowałem na wieczór 10mg razem z olanzapiną i chyba weszło to z sobą w jakąś interakcję. Skoczyło mi ciśnienie i miałem jeszcze większe problemy z zaśnięciem niż bez tego... Tylko że obecnie mój układ krwionośny dostaje po dupie od byle czego. Psychiatrzy przepuścili przez mój mózg prawie wszystkie neuroleptyki i teraz takie rzeczy się dzieją. Moje doświadczenia są kiepskim punktem odniesienia.
jestem obłąkany
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.