Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12581 / 2436 / 0
^
To są kpiny jakieś, jeśli faktycznie coś takiego jest w aptekach. Mój outdoor wygląda dużo lepiej.
  • 2270 / 391 / 0
To jest prawda, s-lab to badyle.
  • 100 / 42 / 0
Nie wiem jak to wygląda naprawdę bo nigdy nie testowałem nic od S Lab.
Wrzuciłem tylko to co widziałem na grupie.
Wątpię żeby każdy rzut tak wyglądał,ale mogę się mylić.
Musiałby się wypowiedziedzieć jakiś użytkownik s laba i tyle.
  • 1285 / 351 / 2
Ja raz w życiu kupiłem s-lab'a, nie pamiętam już co to było ale miało 19% THC. Wyglądało dobrze, ale było k*rewsko przesuszone, a nie znałem jeszcze wtedy tych magicznych saszetek utrzymujących wilgoć.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 66 / 9 / 0
Czy oprócz S-LAB coś z MM dostępnej w PL odstaje od reszty w sensie negatywnym? Czy ktoś z was zetknął się z suszem niskiej jakości innych producentów?
adhibe rationem difficultatibus
  • 12581 / 2436 / 0
Były na początku bardzo kiepskie partie Aurora - dosłownie miał. Ale to były chyba tylko incydentalne wtopy.
O innych nie wiem, ale raczej chyba trzymają pewien poziom.
  • 1799 / 245 / 0
Ja miałem ostatnio aurore na niemiecki rynek 40℅ popcornu dostałem. Z datą do 30.10
  • 985 / 124 / 0
Ale S lab nie zawsze są badyle, mają też naprawdę niezłe partie. Wystarczy trochę nawilżyć. A czesto są za śmieszne pieniądze.
Tyle, że trzeba pamiętać dlaczego jest wieczna promocja S labu i najlepiej mieć rezerwowa receptę na jakiegoś pewniaka. I ZAWSZE oglądać S lab przed kupieniem.

Ten mac 1 od Cantourage.

Smak, zapach i wygląd, top zdecydowany w mojej długoletniej karierze. Chyba nie miałem nawet Cali ładniejszych i smaczniejszych.
Jest to zdecydowanie topowe Cali po prostu.

Natomiast high jest dla mnie mniej odczuwalny niż po np. Golden Haze.
Nie zachwycam się zdecydowanie, choć z drugiej strony jest energia, produktywność i bardzo niewielkie odurzenie, co jednocześnie będąc wadą, może być też dużym plusem do pracy czy oficjalnych spotkań np.

Powinna świetnie działać na lęki, ułatwiać i uprzyjemniać wszelkie formy społeczności.
Osobiście nie stwierdzam wielkiej mocy, ale niby wszyscy piszą, że bardzo ekonomiczna trawka i żeby zaczynać od mniejszych dawek niż zwykle.

517 za 10g to dzisiaj średnia cena, ale jednak stwierdzam, że za ten smak i zapach warto :)
A i działanie niczego sobie, choć bez fajerwerków, chyba że w sensie użytkowym i medycznym.

Szkoda tylko, że to niemiec. Jedyna naprawdę duża wada.
  • 8 / 1 / 0
S-Lab oraz Tilray susz z hodowli outdoor w ofertach posiadają, jeśli komuś nie zależy na wyglądzie oraz zapachu kwiatów to jest to fajna opcja budżetowa.

Co do mac 1 od Cantourage to zgadzam się, aktualnie jest to najlepszy dostępny medyk.
  • 1944 / 316 / 0
Polecam też mac1 od 420Pharmy. Ma inny skład terpenowy i jest indico- hybrydą. Ten od Cantourage jest bardziej w kierunku sativy. Nigdy nie miałem w posiadaniu tak wydajnego suszu jak mac 1. Będę dziś realizował Rc właśnie na 15 tego.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.