Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 370 / 110 / 2
Zjadłem 100 mg i nie poczułem za dużo. Lekkie otumanienie i zamułka. Rekreacyjnie gorzej to wypada od benzo.
  • 61 / 5 / 0
Tego się używa do czegoś innego niż usypiania koni na amen?
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 222 / 0
Wyszukiwarka na prawdę nie gryzie. Odpowiadając równie leniwie - tak.
  • 33 / 6 / 0
Po luminalu czułem się struty. Nie polecam
  • 5810 / 1200 / 43
Kiedyś zapodałem to w dawce 200mg dożylnie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 904 / 222 / 0
@london5
Jest w tym coś klonopodobnego?
Na Wikipedii tak pisze.
  • 5810 / 1200 / 43
Tak, bardzo podobne.
Okres półtrwania tego to prawie 100 godzin.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 359 / 99 / 0
Zarzuciłem ponad 30 minut temu 300 mg fenobarbitalu i 2 mg alpry. Już czuję rozluźnienie, oczy lekko się przymykają. Jak dla mnie benzo to cienizna, pewnie przez giga tolerkę, ale hej czy tolerka na benzo i barbi nie jest wspólna? Elvis po tym się przekręcił, dla mnie fajny sprzęt.

Poprawka, w przeciągu godziny poszło równe 10 mg alpry, bo tolerka blokuje, ale synergia jest podobno potężna, do tego dwa browce i 75 mg baclofenu. Trochę dirty mix, ale czego nie robi się dla nauki. Barituranu w życiu bym nie dorzucił bo to przejażdżka na długie godziny, a aż takim wariatem nie jestem.
  • 1487 / 91 / 2
@Wariat108 Nie tolerancja na benzo i barbie nie współgra ze sobą.Uważaj tak ogólnie na mix Xan, barbi, bo pogłebia depresję przy takich mocnych lekach.300 mg to dużo i spokojnie można zbijać taką dawką np. mefa.Ja inny barbi waliłem na fazie i 125 mg pirmidonu usypiało, a on się metabolizuje do fenobarbitalu i jakiegoś tam związku przeciwdrgawkowego.Fenobarbital ma to, że też wchodzi 5 h doustnie i z początku może przyspieszać paradoksalnie.Ja wracając po rejwie waliłem 600 mg feno i mieli mnie problem dobudzić 2 dni xd.
19 stycznia 2025london5 pisze:
Tak, bardzo podobne.
Okres półtrwania tego to prawie 100 godzin.
Nie jest podobny ani trochę, zgadzam się, że on np. po tydzień działa, ale klony są bardziej psychotropowe, natomiast barbi bardziej seduje i mniejszą jest zapominajką.Nie czytajcie Wimi i nie łykacie, że to tam jest.
Ktoś mi doradzi jak wyrywać prymidon inne barbi od najlepiej lekarza, ewentualnie weterynarza, ale chyba nie chcę mi się trzymać zwierzaka.
Ostatnio zmieniony 06 września 2025 przez stuk, łącznie zmieniany 1 raz.
action movie:gun:
  • 904 / 222 / 0
Oczywiście, że benzo z barbi mają tolerancję krzyżową. Stuk pierdoli głupoty.
A barbituranów poza fenobarbitalem w Polsce i UE NIE MA zrozum to. Co Ci mają wypisać? Jak to fizycznie nie istnieje? Jedź se do Malawi czy innej Erytrei, ogarnij tam lekarza i tam pewnie jeszcze uzywają takich leków. Nie w Polsce gdzie może i mamy niedofinansowaną, ale służbę zdrowia na najwyższym poziomie. W sensie złamanej nogi nie zabezpieczą dwoma deskami i i geoździami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.