Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 99 / 2
Zjadłem 100 mg i nie poczułem za dużo. Lekkie otumanienie i zamułka. Rekreacyjnie gorzej to wypada od benzo.
  • 61 / 5 / 0
Tego się używa do czegoś innego niż usypiania koni na amen?
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 171 / 0
Wyszukiwarka na prawdę nie gryzie. Odpowiadając równie leniwie - tak.
  • 20 / 3 / 0
Po luminalu czułem się struty. Nie polecam
  • 5774 / 1181 / 43
Kiedyś zapodałem to w dawce 200mg dożylnie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 749 / 171 / 0
@london5
Jest w tym coś klonopodobnego?
Na Wikipedii tak pisze.
  • 5774 / 1181 / 43
Tak, bardzo podobne.
Okres półtrwania tego to prawie 100 godzin.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.