Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 784 / 46 / 0
Najpierw mst200 rozbite na 2 części 100 zjedzona oral z 600mg tramca, po 2h dojedzona 2 stówka mst 6mg klona i 4mg alpry i bite noddy przez ponad 6h. Bardzo rzadko używam morfiny wiec byłem bardzo zadowolony z działania.
  • 172 / 11 / 0
Siema. Po zarzuceniu majki 30mg p.o i 1 tabletki Aviomarinu po ilu godzinach mogę zarzucić oxy 20mg?
Mam zerową tolerke, próbowałem DHC, kody oxów, morfiny w niskich dawkach. Teraz brałem przez tydzień codziennie oxy w dawkach 20-40 mg.
  • 172 / 11 / 0
Jak to jest z łączeniem oxów z mementyną?
Na wielu stronach pisze ze nie zachodzi żadna interakcja a w FAQ na hyper że niby nie można laczyc
  • 1 / / 0
ja laczylem 200mg kodeiny 90mg chloprotiksenu i 100mg hydroksyzyny. efekt zaskoczyl mnie tak ze nie czulem jakos mocno senny tylko zrelaksowany szczesliwy i troche nawet pobudzony. ale sytuacja sa roznie bo moj ziomek wzial 100mg kodeiny i 30mg chloprotiksenu i powiedzial ze jie mogl oddycha znaczy mial takie uczucie.
  • 338 / 44 / 0
Wpadło mi w ręce parędziesiąt tabletek po 20mg morfiny i myślę czy kodeina ma sens? tramadol git się łączy z morfina, ale myślę czy wrzucać jeszcze w to kodeinę, czy nie ma to sensu/lub za duży wyrzut histaminy będzie? Biorę p.o i nie mam już hydroksyzyny, czy będzie jak kiedyś z oxem jak wziąłem do tego kode i zasnę przy za dużej dawce, czy podbije jakoś?
  • 1 / / 0
Witam
Jestem dosyć nowy w opio i nie do końca rozumiem czemu u mnie tak się dzieje. Przeczytałem cały wątek o miksach i oxy, ludzie biorą po 20/40 mg i już mają fazę. Ja biorąc pierwszy raz całą 80 po zmyciu otoczki i dokładnym pogryzieniu zwęziły mi się tylko źrenice i nie czułem jakieś fazy. Czytałem że właśnie pomóc może prometazyna albo hydroksyzyna. Do hydro mam dostęp i pytanie czy zarzucenie samej hydro pół godziny przed oxy pomoże już wykrzesać fazę czy mam zblokowane receptory i potrzebuje większych dawek. Nie mogę zrozumieć też o jaki wjazd chodzi bo nie miałem ani euforii ani nodow
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.