4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5168 / 901 / 0
Przykladowo . Bierzesz gram towaru rozpuszczasz w 20 ml wody . Wtedy 100 mg to 2 ml roztworu. Możesz zrobić sobie roztwór o stezeniu jakie chcesz. O to Ci chodziło?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 872 / 204 / 0
Dodam, że stimy rozpuszcza się na zimno. Ewentualnie delikatnie podgrzewa dla zwiększenia rozpuszczalności.
  • 1 / 1 / 0
Siemka niedługo zbliża się pierwszy raz z substancja którą rzekomo jest 4mmc. Nie zależy mi na pierwszy raz na "wielką banie" tylko o obeznanie się z substancją. I tu moje pytanie jak uważacie na pierwszy raz lekką fazę 150mg oral? nie przepadam za sniffem. Już wcześniej próbowałem MDMA i tam na wieczór 1 tabsa spokojnie starczała na zabawę na noc. dodatkowo zawsze zaopatrzony w buszka gdyby się zrobiło za szybko :)
  • 1457 / 90 / 2
@Kaiuha Żrąc ketony i stimy marnujesz towar, wal krechę i nie oraj jak gimbus jakiś.To nie MDMA Rozkrusz całość i wal porządne krechy.Buch ci podbije mefa tylko.Poczujesz ns wejściu 80 procent stymulacji po dociągnięciu jednej krechy.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.