4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5172 / 905 / 0
Przykladowo . Bierzesz gram towaru rozpuszczasz w 20 ml wody . Wtedy 100 mg to 2 ml roztworu. Możesz zrobić sobie roztwór o stezeniu jakie chcesz. O to Ci chodziło?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 882 / 208 / 0
Dodam, że stimy rozpuszcza się na zimno. Ewentualnie delikatnie podgrzewa dla zwiększenia rozpuszczalności.
  • 1 / 1 / 0
Siemka niedługo zbliża się pierwszy raz z substancja którą rzekomo jest 4mmc. Nie zależy mi na pierwszy raz na "wielką banie" tylko o obeznanie się z substancją. I tu moje pytanie jak uważacie na pierwszy raz lekką fazę 150mg oral? nie przepadam za sniffem. Już wcześniej próbowałem MDMA i tam na wieczór 1 tabsa spokojnie starczała na zabawę na noc. dodatkowo zawsze zaopatrzony w buszka gdyby się zrobiło za szybko :)
  • 1475 / 90 / 2
@Kaiuha Żrąc ketony i stimy marnujesz towar, wal krechę i nie oraj jak gimbus jakiś.To nie MDMA Rozkrusz całość i wal porządne krechy.Buch ci podbije mefa tylko.Poczujesz ns wejściu 80 procent stymulacji po dociągnięciu jednej krechy.
action movie:gun:
  • 74 / 23 / 0
Jeżeli ten mefedron to rzeczywiście mefedron i jest dobrej jakości to dla osoby bez tolerancji już 100mg sniffem będzie satysfakcjonujące, 150mg dla takiej osoby powinno zapewnić na wejściu fajny(dla mnie, nie każdemu musi się podobać) rozpierdol na bani. Do kolegi wyżej, @stuk, ja akurat też nigdy nie byłem fanem walenia per oral ketonów ale nie pierdol że ketony p.o to marnowanie towaru bo na przykład 3mmc oralnie dla większości osób działało dużo fajniej niż sniff

Ps. @Kaiuha, nie pakuj się w mefe…
  • 1475 / 90 / 2
@KacperekBombelek
[cut]
W ogóle bezpieczne ćpanie zaczyna od testu draga, ale dobra.[cut]
Po kresce odczekaj chwilę i jak za mocna stymulacja daj spokój.Wciągaj powoli i dobrze krusz materiał oraz dziel na małe jak pierwszy raz. @Kaiuha

[cut]
wycięto dezinformację/potencjalnie niebezpieczne "rady" - db
Ostatnio zmieniony 08 września 2025 przez stuk, łącznie zmieniany 1 raz.
action movie:gun:
  • 1928 / 442 / 4
@Kaiuha

- na początek to Ty sobie drogie dziecko zrób uczuleniówkę 50mg starczy
nie mam pojęcia ile tego zamierzasz wziąć w noc, ale gwarantuję Ci, że jak masz grama mefedronu - to go zjesz, zwłaszcza że jak sama mówisz - to Twój pierwszy raz.

- dobrze pokrusz, w taki "pył" aby dało się z tego ułożyć szczura - kreskę

- nie skupiaj się na fazie, jak jesteś sama - to włącz sobie youtube jakieś głupie filmiki ... jeśli to co się będzie działo nie wywali cię z kapci i nie dostałaś przypadkiem NEPa - to po ok 15-20min Ci zejdzie, ale ogólnie powinnaś czuć się dobrze
jeśli zacznie Cię nosić broń boże nie dorzucaj - prawdopodobnie dostałaś jakiegoś stima

- mef lubi dorzutki ... 100 => max 150mg po zejściu uczuleniówki starczy
- delektuj się tym, staraj się za szybko nie dorzucać bo tylko ci wejdzie ciśnienie i spiepszysz sobie noc
- optymalne dorzutki są co 2 godz... dla wyjadaczy ten czas może się skrócić nawet do 45min - aby to co ponownie smyrasz - jako tako zadziałało z namiastką tego co uderzyło w głowę za 1 razem

w pewnym momencie i tak się zorientujesz, że dorzuty działają coraz słabiej, a ty masz coraz mniej towaru, pewnie zliżesz talerzyk łącznie z samarką, nie przejmuj się - to normalne

udanej imprezy ];-]
DXM
  • 10 / / 0
Cześć, spotkał się ktoś kiedyś z anizokorią po mateuszku?
  • 933 / 294 / 5
@bentedron Nigdy się nie spotkałem z anizokorią po stymulanach, ale niektóre z stymulantów powodują mydriasis, są mydriatykami znaczy,
A w książkach piszą, że mydriatyki mogą powodować anizokorię. Aczkolwiek raczej się to tyczy sytuacji gdy lek jest podawany tylko na jedno oko.
W związku z czym radziłbym udać się do lekarze w przypadku wystąpienia anizokorii. Jej Przyczyną może nowotwór albo obrzęk mózgu. Można umżeź generlanie, anizokoria to pasukudny objaw
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 10 / / 0
A żeby podpiąć to pod anizokorię jedna źrenica musi być cały czas mniejsza od drugiej? Bo nie wiem czy faktycznie mi to dolega czy po prostu mi się wydaje co jakiś czas XD.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.