Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2002 / 121 / 0
Hej. Zastanawia mnie jaka jest jakość heleny w sprzedaży.

Widziałem oferty jakiś ręcznych "testów" czystości, za 30pln około, ale nie wiem jak bardzo to skuteczne i wiarygodne. Czy są jakieś opcje anonimowego testowania czystości h w Polsce?

Będę miał niedługo opcję na białą h, podobno bardzo czysta, więc jestem ciekawy co to znaczy "bardzo". Cena wyższa od brauna, ale w nim to już chyba teraz praktycznie nie ma helu. Chciałbym mieć porównanie żeby wiedzieć, czy wyższa cena nadrabia jakością.
  • 15 / 3 / 0
Hej, zainteresowało mnie to szczerze. Możesz podać jakieś głębsze info o tym wszystkim? Na jakiej zasadzie to działa? Oferują to jakieś laby czy raczej osoby prywatne? Jeśli by to było możliwe, to podrzuć jakieś linki, może komuś się to serio przyda, w końcu to dobra metoda redukcji szkód :)
No i też widziałam ostatnimi czasy helupę najwięcej 26%, jak dobrze pamiętam, czego resztę „jej” mocy nadrabiały produkty uboczne syntezy i znajdowały się tam takie kwiatki jak noskapina czy tebaina, w całkiem dużych, nawet, ilościach
  • 3195 / 376 / 0
25 sierpnia 2025jacok pisze:
Widziałem oferty jakiś ręcznych "testów" czystości, za 30pln około, ale nie wiem jak bardzo to skuteczne i wiarygodne. Czy są jakieś opcje anonimowego testowania czystości h w Polsce?
Jedyna opcja w Europie o której wiem to Energy Control z Hiszpanii.
https://energycontrol-international.org ... -a-sample/
Koszt to 120 euro za badanie GC/MS próbki, gdzie dostajesz skład plus proporcje . Test za 30 zł to może jedynie wykryć obecność danej substancji, a nie jej ilość.
  • 355 / 96 / 0
Niby byl jakos wiosna zeszlego roku vendor na cebuli, ktory wrzucal wyniki analizy. Wychodzilo niecale 40% diacetylomorfiny, ulamki procenta monoacetylowych i resztek morfiny. Czyli wzorowo jak na browna, natomiast czy taki temat szedl finalnie do zamawiajacych to po opiniach tychze (a odnioslem wowczas wrazenie ze to raczej goscie walacy na sportowo) juz bym taki pewny nie byl.
  • 1536 / 206 / 0
Ale przecież wiadomo, że zawartość 10%, to jest już dużo, a 12%, to dla większości towar "kosa", np. dla takiego @czarnego (btw, czy ktoś wie, co się z nim dzieje?), próbował wszystkim wmówić, że brown z Wa-wy, to taki potwór, trzy razy próbowałem tego warszawskiego "cuda" i praktycznie nigdy nic nie poczułem, no, ale wtedy intensywnie przerabiałem majkę z tabletek na herę. Żałuję, że nie udało mi się poczęstować @czarnego moim produktem, może wtedy zrozumiałby, jaka jest różnica, mniej więcej taka, jak między hulajnogą (warszawski brown) a Porsche (hera z tabletek).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.