Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 42 / 0
@danychBrak
Doroslem wystarczajaco duchowo aby olac ketony i marnotrawienie życiowej energii przez fapanie.

Skoro takie podejscie uwazasz za niedojrzałe, zastanowilbym się na twoim miejscu nad sobą.

Pierdole dyskusje z toba jak masz z tym jakiś problem panie dorosły. XD
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2960 / 250 / 0
29 sierpnia 2025Vetulani44 pisze:
Owszem pewnie znalazłoby się trochę osób korzystających dawniej z apvp czy mdpvp ( %-D ) funkcjonalnie, do pracy, ale nie oszukujmy się że to standard...
Nie, do pracy beta-ketony (czy tym bardziej alfa-pirolidynoketony.. choć jak patrzę na wzór A-PVP to widzę w tym potencjał prokognitywny, ciekawe czy sporo niezależnych badań jest na ten temat) - za duży wyrzut neuroprzekaźników i za krótkie zejście - przez te 2 rzeczy b-k nie nadają się do microdosingu, przynajmniej póki co.

29 sierpnia 2025Vetulani44 pisze:
co do fenta to prawda, dlatego zaznaczyłem że jego panowanie wynika z braku heroiny.
Zamiast fenta w niektórych stanach (zgaduje teraz) są legalne BUC-e i inne RC-opio, gdzie nie muszą się pierdolić ze statusem prawnym. A jak dadzą 90% BUC-a i 10% fenta w proszku, którego czystość wynosi 50% to i tak są do przodu. Nie wiem dlaczego, ale intuicja mówi mi, że produkcja fentanylu to nie taka prosta sprawa.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 92 / 4 / 0
feta gorsza niż beta ketony? Każdego co znam i szalał z fetą ma problemy z sercem
  • 477 / 63 / 0
Czasy się zmieniają, dragi się zmieniają, wojna z narkotykami została wypowiedziana żeby Stany mógłby na nich zarabiać - to moje zdanie, niemniej szkoda, że coraz trudniej dostać klasyczne narkotyki wysokiej czystości, bo zwyczajnie ich działanie bardziej mi odpowiada niż te jebane ketony czy alfy. Ktoś wyżej napisał że meta wyprze stymulanty - jeśli będzie takiej jakości jak ten śmieszny ryż który klepie dopiero jak wpierdolisz cwiare to lepiej sobie zajebac młotkiem w głowę, efekt będzie bardziej zadowalający.

Cieszę się że wyrosłem z ketonów, to co opisałem wyżej cieszy mnie już mniej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.