02 sierpnia 2025Krzysiu86Dr pisze: @kwasiarz
Oksykodonu się nie miksuje z niczym ! To silny opioid. Wystarczy solo w zupełności. Chyba że chcesz sobie zakłócić jego działanie, zepsuć "fazę" to mieszaj z czym chcesz. Poza tym to nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Depresja oddechowa... nieźle.. Następnym razem może to być ostatni twój oddech... Włącz myślenie przyjacielu !
Ja mixowałem silniejsze opio praktycznie ze wszystkim i żyje.
A prawie zabił mnie metadon solo w raczej bardzo rzadko spotykanej postaci kryształu hcl.
Także nie ma reguły.
Mozna tu zastosować słynne hyperrealowe powiedzonko Know your body.
BTW mixowanie opio ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja też należę do obozu, że jedyny słuszny mix to z silniejszym opio. Raczej wszystko inne "brudzi" nieskazitelną opiofaze.
02 sierpnia 2025podpaski pisze: @Merx Nie zrozumiałeś mnie albo ja może źle napisałem. Czy ma wpływ na fazę po oksykodonie ten aktywizujacy i euforyczny, kiedy na przykład o godzinie 10 wziąłem xanax 2mg a o 20 oksy i czy to zmieni profil fazy? Chodzi mi o czas od ostatniego wzięcia benzo/zolpidemu do wzięcia oksykdonu, rozumiem ze jak wezmę załóżmy 1mg xanaxu a zaraz po tym ścieżkę oksy to nie będzie takiej euforii tylko sedacja bardziej. Chodzi mi o odstęp brania benzo a oxy zeby nie zaburzyć fazy euforycznej oxy :)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
zdrówka
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
30 lipca 2025podpaski pisze: Mam kilka pytań do doświadczonych użytkowników rekreacyjnych Oxy.
1. Lubię sniffowac skruszone na pył oxy 80, fajnie wchodzi, lubię te ciepełko i euforie, ale czy może zlizanie otoczki i
)pokruszenie na pył, rozpuszczenie w lekkiej cieplej wodzie zwiekszy euforie
) Czy rozgryzienie w buzi i zapicie wodą?
I.V w grę nie wchodzi, a zależy mi na sposobie podania który wywoła najwieksza euforie (ale bez drastycznego skrócenia czasu fazy)
2. Czy to prawda ze dodanie szczypty sody oczyszczonej do rozdrobnionego proszku z oxydolor80, sniffując zwiększy to pierd*lniecie? To akurat info z chatgpt także wole tu spytać..
3. Mam bardzo dużo Xanaxu 1mg, łączy się to jakoś fajnie z oxy? W jakim kierunku idzie faza? Jak podkreśliłem zależy mi na blogostanie i euforycznosci. Jeśli ma to jakiś sens, w którym momencie to zapodać i jaka ilość? Nie jem benzo na codzień. I w jakiej formie wtedy zarzucić? Pod jezyk, sniff, polknac?
Za wyczerpującą wiadomość odwdzięczę się blikiem na zapiekankę z zabki (10zł
). Miłego dnia użytkownicy forum
![]()
2.nie tylko zbednie ladujesz wiecej towaru do nosa chat pierdoli 3 po 3 jak mu siw zasugeruje bardzo czesto
3.chujowo sie laczy oxy z xanem nie bd mial takiego eufo jakie chcesz juz lepiej klona czy diazepam i imo pod jezyk naj chociaz zalezy jaka masz tolerke
pzdr
Haha @Merx pierdolłem xd. Skrzywdziłeś chyba kolegę swoją ignorancją xDD
15 sierpnia 2025cutmyself pisze: hej, nie wiem czy temat był poruszany wcześniej. jak to jest z tolerką na oxy? ostatnio byłem w 4 tygodniowym ciągu, ok. 200-260mg średnio co 2 dni. za ostatnim razem wziąłem 320mg oxy (skruszone oxy połknięte) i było tak sobie, bardziej rzygałem wtedy niż czułem inny efekt. czy tolerka po jakimś czasie spada, jeżeli tak to po jakim i jak bardzo? nie chcę np. za 3 tygodnie zarzucić 200 mg i zajebać zgona.
Większość przedawkowań zdarza się w sytuacjach powrotu do ostatniej dawki po nawet krótkiej przerwie. Więc radziłbym tutaj uważać.
Co do miksowania to od siebie napiszę, że jak chcę się zajebać do noddów to pregabalina, a po przejściu fazy euforycznej w sedacyjną dowalam jeszcze jakąś antyhistaminę w małej dawce. Lepsze byłoby benzo, ale nie tykam już tego chujstwa.
A jak chcę sobie umilić/usprawnić pracę to mniejsza dawka + kofeina + nikotyna. Kawka mi się z oksami/tramcem bardzo fajnie komponuje, bo z majką czy kodeiną psuje mi fazę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.