Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 38 / 0
Okularnik jest kiepski do miksowania.
Z fenibutem zero synergii, duża szansa na zawroty głowy i rzyganie.
Z małą dawka pregabaliny (75mg) nawet fajna dość znacznie podbita euforia i silne działanie prospoleczne ale na bani raczaj ciężko coś ogarniać przypomina alkoholowy zamęt.
Najlepiej działa solo jeśli robisz jakieś fajne rzeczy i potrzebujesz dość jasno myśleć, akurat ja tak lubię, odpalić sobie jakąś fajną gierkę czy coś podłubać w garażu, a jak przekroczysz już te 20mg to zaczyna się robić w głowie zamęt i zaczynają się nody.
Tak samo jak do niego dorzucisz mikrodawke czegoś to za chwile zaczyna się właśnie na bani robić taki zapierdol.
Benzo mikrodawke można dać jak już się kończy albo theanine 400mg też fajnie wtedy działa.
  • 289 / 12 / 0
02 sierpnia 2025Krzysiu86Dr pisze:
@kwasiarz
Oksykodonu się nie miksuje z niczym ! To silny opioid. Wystarczy solo w zupełności. Chyba że chcesz sobie zakłócić jego działanie, zepsuć "fazę" to mieszaj z czym chcesz. Poza tym to nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Depresja oddechowa... nieźle.. Następnym razem może to być ostatni twój oddech... Włącz myślenie przyjacielu !
Nieodpowiedzialne i niebezpieczne jest branie narkotyków jakichkolwiek, a jednak to robimy...

Ja mixowałem silniejsze opio praktycznie ze wszystkim i żyje.
A prawie zabił mnie metadon solo w raczej bardzo rzadko spotykanej postaci kryształu hcl.
Także nie ma reguły.
Mozna tu zastosować słynne hyperrealowe powiedzonko Know your body.

BTW mixowanie opio ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja też należę do obozu, że jedyny słuszny mix to z silniejszym opio. Raczej wszystko inne "brudzi" nieskazitelną opiofaze.
  • 1203 / 327 / 2
02 sierpnia 2025podpaski pisze:
@Merx Nie zrozumiałeś mnie albo ja może źle napisałem. Czy ma wpływ na fazę po oksykodonie ten aktywizujacy i euforyczny, kiedy na przykład o godzinie 10 wziąłem xanax 2mg a o 20 oksy i czy to zmieni profil fazy? Chodzi mi o czas od ostatniego wzięcia benzo/zolpidemu do wzięcia oksykdonu, rozumiem ze jak wezmę załóżmy 1mg xanaxu a zaraz po tym ścieżkę oksy to nie będzie takiej euforii tylko sedacja bardziej. Chodzi mi o odstęp brania benzo a oxy zeby nie zaburzyć fazy euforycznej oxy :)
w Twojej wypowiedzi nic nie trzyma się logiki, dlatego nie odpowiedziałem, 'połkowanie' mnie na PW nie wymusi tej odpowiedzi. Wyraziłem się jasno w 1 poście kiedy Ci odpowiedziałem. jak do ch*ja chcesz uzyskać efekt aktywizujący biorąc WYŁĄCZNIE SUBSTANCJE DZIAŁAJĄCE DEPRESYJNIE NA OŚRODKOWY UKŁAD NERWOWY? no jak? proszę, wytłumacz mi tą logikę.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 24 / 1 / 0
@Merx Stary, nie jestem wobec Ciebie chamski czy coś żebyś sie do mnie wyrażał kurde takim tonem jakbym Cie wkurzał. Chodzi mi o to, czy wiesz może, czy profil działania euforyzujący i aktywizujący mnie oksykodonu, może sie zmienić NIE W TYM SAMYM CZASIE kiedy wezmę 1mg xanaxu i od razu oksykodon, tylko na przykład o godzinie 10 rano xanax, a o godzinie 16 oksykodon. Chodzi mi poprostu czy ma znaczenie na fazę po oksykodonie odstęp czasowy od ostatniego brania benzo do wzięcia oksykodonu (kilka godzin). I tyle, myślę ze juz rozumiesz o co mi chodzi. I dziękuję za odpowiedź.
Uwaga! Użytkownik podpaski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 327 / 2
@podpaski stary.. ale nie bądź też płatkiem śniegu :P szczerze to nadal trochę nie rozumiem, wydaj mi się jakby odpowiedź na Twoje pytanie była zawarta w Twoim pytaniu :/ ogołnie to wiesz, wszystko ma wpływ na fazę po oksy, odstęp czasowy? również. ale nadal jeśli zależy Ci na aktywizującym aspekcie to na cholerę dorzucać depresanty. no chyba się stary nie dogadamy i jak coś to ja nic do Ciebie nie mam luz xD po prostu piszę takim językiem bo się nie pierdolę w tańcu, bo tańczyć nie umiem.
zdrówka
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.