Ja próbuję 60/40, żeby dym nie był za gęsty, ale żeby grzałka "miała co robić" i przez to wolniej zużywać nabój.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Stosowałem wszystkie możliwe proporcje bo miałem czystą nikotynę i glicerynę i glikol. W ogóle doszedłem do wniosku iż glikol psuje cały smak i potrafi powodować trzkawkę. Gliceryna czysta jest bardzo gęsta i dla tego rozcieńcza się ją z glikolem i wodą - tutaj woda miesza się w każdej proporcji ale uwaga bo zwiększa temperaturę mgły (pary).
Można dodać kilka procent spirytusu ale nadmiar sprawi iż będzie bardzo para gryzła przy wapnowaniu.
Dodaje się też aromaty i tutaj należy pamiętać że mogą być trujące. Aromatyczne związki dodawane do liquidów mogą być bardzo szkodliwe. Ale nie musi tak być. Mentol jest przykładem zdrowego dodatku do niektórych liquidów.
W USA był taki przypadek że witaminę E dorzucali, a ona wdychana do płuc – jest śmiertelnie szkodliwa.
Baza + nikotyna: i nic więcej nie trzeba.
Pozostaje jednak kwestia bazy i właśnie kombinuję jak poprawić, bo 50/50 mam wrażenie że za szybko odparowuje; a 25/75 jest strasznie lepliwa i rozsmarowuje się po wszystkim. :|
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
IMO najlepsze proporcje to 30pg 70vg @surveilled
Akurat zmieniłem moda na Lost Vape Thelemama solo z tankiem Centaurus SUB OHM (który leci do wymiany, bo jest wyłącznie na gotowe grzałki) - tank specjalnie pod w/w proporcje właśnie, ogólnie im więcej pg tym mniej pary, szybciej zużywająca się grzałka, IMO mniej smaku (lecz internety mówią na odwrót), również więcej pg = większe uczucie 'drapania' w gardło.
Aktualnie leci do mnie Dead Rabbit Hellvape 3 RTA 6th Anniversaly Edition 24k Gold. I od zaj3bania drutów kilkanaście metrów gotowego zwoju clapton itd. - aż mi łezka cieknie po policzku wracając do pięknych czasów custom modów <3
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Łatwo buchy wchodziły z tego ale stan około 40 minut po takim paleniu to było normalne porządne zatrucie nikotyną.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.