Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siema czy wapozytorem taki wiecie z allegro można zapalić methe ? Czy szkoda towaru i wogole ; p
  • 1717 / 565 / 0
Przecież za kilka złotych kupisz lufkę z kolbą i masz nad wszystkim pełną kontrolę
  • 177 / 26 / 0
Albo zrobisz waporyzator ze zwykłej żarówki w 10min...
Przedstawienie musi trwać.
  • 462 / 60 / 0
Od biedy mozna nawet z alufolii, ale trzeba trochę wprawy. Na necie są meth pipe niedrogo, albo mniejsze pajpy do olejków - oil burner. Tez sie nadaje chociaz szklo jest cienkie
Najlepsza żarówka, jak mówią wyżej

Edit. Palona meta działa inaczej, ciężko mi to opisać, ale aż włosy rosną i euforia taka że można godzinę siedzieć gapić się w ścianę i próbować ogarnąć co się dzieje. Dużo bardziej wykręca ciało po paleniu, jak już tolerka na palenie wskoczy to można siedzieć z żarówka w ręce i dopalac bez konca. Tego króliczka nie złapiesz. Z tym że palenie uzależnia dużo bardziej od sniffa to prawda, ja lubię zrobić podkład ze sniffa a później na to duży buch z hotrails.
  • 21 / 2 / 0
Witam, może ktoś podpowie, popadłam ostatnio choć tego nie toleruje no ale jednak po nosie już nie mogę. Dziś trafiłem na temat co niby robi, ale to niekoniecznie musi być metamfa.. w smaku nie jest charakterystyczna jak zawsze a wręcz jakby była słodkawa? Co to może być? Konsystencja podobna, ale ten smak ... Może to nieczysty temat i ma po prostu X procent zawartości samej metamfetaminy a może to właśnie czystsza niż dotychczas? Ktoś się z tym już spotkał?
  • 462 / 60 / 0
Palona metka smakuje jak rzeżucha
  • 3 / / 0
Temat stary, ale nadal na pierwszej stronie...
Mam pytanko:
A gdyby użyć fajki wodnej, popularnej shishy? Zadziała to?
  • 4902 / 855 / 0
Nie.
  • 2 / / 0
31 marca 2025awonor pisze:
Od biedy mozna nawet z alufolii, ale trzeba trochę wprawy. Na necie są meth pipe niedrogo, albo mniejsze pajpy do olejków - oil burner. Tez sie nadaje chociaz szklo jest cienkie
Najlepsza żarówka, jak mówią wyżej

Edit. Palona meta działa inaczej, ciężko mi to opisać, ale aż włosy rosną i euforia taka że można godzinę siedzieć gapić się w ścianę i próbować ogarnąć co się dzieje. Dużo bardziej wykręca ciało po paleniu, jak już tolerka na palenie wskoczy to można siedzieć z żarówka w ręce i dopalac bez konca. Tego króliczka nie złapiesz. Z tym że palenie uzależnia dużo bardziej od sniffa to prawda, ja lubię zrobić podkład ze sniffa a później na to duży buch z hotrails.
Skoro ma nietypowy, słodkawy smak, może to świadczyć o domieszkach, a nie o czystości. To, że wygląd i konsystencja są podobne, nie wyklucza, że jest to zupełnie inna substancja. Na rynku jest bardzo wiele różnych substancji psychoaktywnych, a sprzedawcy często mieszają je ze sobą lub sprzedają inne środki pod popularnymi nazwami. Dlatego, nie można zakładać, że jest to metamfetamina.
Uwaga! Użytkownik dawidpodjadlo12222 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 35 / 6
Shisha się nie nadaje , ale fajka wodna z odpowiednią końcówką na olejki jak najbardziej .
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.