Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siema czy wapozytorem taki wiecie z allegro można zapalić methe ? Czy szkoda towaru i wogole ; p
  • 1716 / 565 / 0
Przecież za kilka złotych kupisz lufkę z kolbą i masz nad wszystkim pełną kontrolę
  • 177 / 26 / 0
Albo zrobisz waporyzator ze zwykłej żarówki w 10min...
Przedstawienie musi trwać.
  • 462 / 60 / 0
Od biedy mozna nawet z alufolii, ale trzeba trochę wprawy. Na necie są meth pipe niedrogo, albo mniejsze pajpy do olejków - oil burner. Tez sie nadaje chociaz szklo jest cienkie
Najlepsza żarówka, jak mówią wyżej

Edit. Palona meta działa inaczej, ciężko mi to opisać, ale aż włosy rosną i euforia taka że można godzinę siedzieć gapić się w ścianę i próbować ogarnąć co się dzieje. Dużo bardziej wykręca ciało po paleniu, jak już tolerka na palenie wskoczy to można siedzieć z żarówka w ręce i dopalac bez konca. Tego króliczka nie złapiesz. Z tym że palenie uzależnia dużo bardziej od sniffa to prawda, ja lubię zrobić podkład ze sniffa a później na to duży buch z hotrails.
  • 21 / 2 / 0
Witam, może ktoś podpowie, popadłam ostatnio choć tego nie toleruje no ale jednak po nosie już nie mogę. Dziś trafiłem na temat co niby robi, ale to niekoniecznie musi być metamfa.. w smaku nie jest charakterystyczna jak zawsze a wręcz jakby była słodkawa? Co to może być? Konsystencja podobna, ale ten smak ... Może to nieczysty temat i ma po prostu X procent zawartości samej metamfetaminy a może to właśnie czystsza niż dotychczas? Ktoś się z tym już spotkał?
  • 462 / 60 / 0
Palona metka smakuje jak rzeżucha
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.