ODPOWIEDZ
  • 509 / 15 / 0
ja na przemian ze szlugami saszety biorę. 3mg ice zyny za kazdym razem biore i sa git

raz wziąłem velo cherry ice i prawie się porzygalem %-D

polecacie jakieś sensowne smaki zamiast zwyklego ice? i jakiej marki?
  • 346 / 62 / 3
Simply spearmint od velo jest nawet git. Podobnie berry ice tej samej firmy. Chociaż najlepiej smakowały limonkowe, też od nich. Innych smaków nie znam.
  • 1932 / 314 / 0
Schodze z tego obecnie na 6mg (zyn cytrus) - dzialanie czuc bardzo spoko i nie wali mentolem bardzo neutralne.

przeniesiono do ogólnego - nv13
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 685 / 306 / 0
Zmieniłem saszety Velo na bagz i bardziej mi podchodzą, są świetne :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 1998 / 231 / 0
@Krzysiu86Dr jak objawia sie uzależnienie od tak ekstremalnych dawek nikotyny?
  • 1702 / 565 / 0
Ja w przypadku saszetek w ogóle nie mam głodów. Głód pojawia się jak nie mam kasy na saszetki albo zapasów, ale jak np mam zapas i celowo nie zabieram ze sobą wychodząc np nocować u kogoś 2-3 dni, to w ogóle nie mam potrzeby je brać. Starczy mi spokój, gdy wiem, że czekają w domu. W przypadku innych form nikotyny tak nie miałem. Zresztą nawet jak mam przy sobie to mogę spokojnie nie brać cały dzień i tylko przed spaniem zapodaję. Czy brałem 11-tki czy 40-tki było tak samo ;)
  • 685 / 306 / 0
@gazyfikacja plazmy
Uzależnienie.. ? pewnie jakieś występuje ale nie narzekam, jestem na dobrej drodze. 1 saszetka wystarcza mi na cały dzień. Jestem ekonomistą i wolę kupić mocniejsze w takiej samej cenie co te z niską dawką nikotyny. Tak jest oszczędniej. 1 saszetka na cały dzień, a wygląda to tak u mnie : najpierw 2 minuty w gębie, za kilka godzin 3 minuty, następnie 5 minut i wieczorem 30 min przed snem :) 1 saszetka na 4 razy mi wystarcza. Ktoś powie że to głupie ale to mój wybór. Wspominałeś coś o "ekstremalnych dawkach nikotyny.. " Ja wiem czy to takie ekstremalne. Uważam że odpowiedzialne wręcz. Kiedyś wapowałem 2 szt jednorazówek dziennie, następnie przerzuciłem się na Snus i czuję że niebawem zapomnę o nikotynie. Pozdrawiam.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 1998 / 231 / 0
@WladyslawWygiello @Krzysiu86Dr Faktycznie saszetki są mniej kompulsywne od innych form. Jak jaram, nie lubię długo czekać na fajkę, lubię też palić jednego za drugim. Saszetki używałem czasem doraźnie, niedawno zacząłem używać by koncentrować się podczas żmudnej pracy, którą mam do dokończenia. Pomyślałem, że to może będzie mniejsze zło niż papierosy. Nikotyna działa, w pewnych momentach pomaga. A jak z uzależnieniem? Nie ciągnie mnie wcale, biorę tylko jak siadam do pracy, natomiast po kilkunastu godzinach bez saszetki łatwo mnie wkurwić. Czyli znów jestem uzależniony od nikotyny, doświadczam destabilizacji gdy długo nie używam. Ciekaw jestem jak pójdzie odstawienie gdy dokończę tę pracę co teraz robię. Fajki trudno się rzuca, ale nabrałem wprawy. Tutaj nie mam pojęcia jak będzie, liczę że pójdzie łatwiej. A używam obecnie 4-7 saszetek 6mg na dzień. Mocniejszych nie chcę, i tak nie wydaję na to dużo kasy, a nie chcę ciućkać tej samej saszety cały dzień
  • 346 / 62 / 3
Dobra to zdecydowanie mi nie siedzi. Odczuwam po tym pewne pożądane efekty jak choćby delikatne kręcenie w głowie. Jednak negatywy jak ból żołądka skutecznie uniemożliwiają mi cieszenie się snusami. Efekty pojawiają się po czasie, są zbyt nachalne (mimo że używam małej mocy i trzymam dosyć krótko) i ogólnie e-papierosy są zdecydowanie lepsze.
  • 1932 / 314 / 0
@narcovoyage13 można to zredukować kupując np zyny nie-mentolowe/ice a raczej typu owocowe + wypluwanie śliny regularnie jak trzymasz to w buzi. Nie mam nudności jak się tego trzymam ani niz z brzuchem. e papierosy mogą wydawać się lepsze, ale są gorszą alternatywą.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.