raz wziąłem velo cherry ice i prawie się porzygalem
polecacie jakieś sensowne smaki zamiast zwyklego ice? i jakiej marki?
przeniesiono do ogólnego - nv13
Uzależnienie.. ? pewnie jakieś występuje ale nie narzekam, jestem na dobrej drodze. 1 saszetka wystarcza mi na cały dzień. Jestem ekonomistą i wolę kupić mocniejsze w takiej samej cenie co te z niską dawką nikotyny. Tak jest oszczędniej. 1 saszetka na cały dzień, a wygląda to tak u mnie : najpierw 2 minuty w gębie, za kilka godzin 3 minuty, następnie 5 minut i wieczorem 30 min przed snem :) 1 saszetka na 4 razy mi wystarcza. Ktoś powie że to głupie ale to mój wybór. Wspominałeś coś o "ekstremalnych dawkach nikotyny.. " Ja wiem czy to takie ekstremalne. Uważam że odpowiedzialne wręcz. Kiedyś wapowałem 2 szt jednorazówek dziennie, następnie przerzuciłem się na Snus i czuję że niebawem zapomnę o nikotynie. Pozdrawiam.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.