Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 480

ODPOWIEDZ
  • 5134 / 891 / 0
Dobree

Przez te małe białe skurwysynki
oszalałem !!!
Ćpuny chyba swym legal dilerom
oddaly cały hajs
A ja swędzące ręce i zaparć znów dostałem
Tak zabawic , zabawić się można co jakis czas
☝️😉
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 604 / 108 / 0
Kącik poetycki

Wstaje słońce rano, ptaszki ćwierkają
Budzę się czekając na kodzik
Sprawdzam pogodę, ubieram się zwinnie
By będąc w aptece wyglądać niewinnie
Zakupy zrobione, uśmiech szeroki
Pompek też mam parę by wjazdzik był błogi

:ojeju:
:tabletki:
  • 316 / 40 / 0
Tytuł: chuj w dupę suką CHWDS xd

Ciągle zapierdalanie po aptekach i dilerach
Nic nie poradzę niestety już taka nasza maniera
Znowu miałem ochote przez sukę łeb se rozjebać
Ale jest oxa, klon koda nie będę narzekał

Wezmę dziś wszystko połacze jak LEGO
Bo bania pulsuje za mocno kolego
Dobra, bo pierdole już powoli głupoty
Dziś ostatni dzień grzania i wracam do rzeczywistości...... :(
  • 5792 / 1188 / 43
A ja dzisiaj zjadłem dużą paczkę tiokodinu, wcześniej 50mg hydroksyzyny na podbicie.
Kapryśna suka.
Nic nie czuję, prega z bromkiem przygasiła działanie.
Dodać można że jestem na 40g gałki, i 300mg diohydro (nie pamiętam jk się to pisze)...

Mam pytanie. Jak stosować hydroksyzynę na podbicie działania kody ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Kilka razy w mojej karierze kodziarza zdarzyło mi się przyjąć hydroksyzynę w dawce 25 do 50 mg tak z godzinę przed kodzeniem albo jednocześnie z kodą i w sumie nie odczułem znacznego podbicia albo osłabienia opio fazki. No może minimalne podbicie sedacji jednocześnie raczej nie ujmując euforii, ale w sumie to mogło być placebo biorąc pod uwagę "kapryśność kody". Jak już jakaś antyhistamina to wolę dorzucić dimenhydrynat. Pierwszy raz na dawce 150 mg thio kilka lat temu z uprzednim wrzuceniem jednego avio tak może z godzinę wcześniej porobiło mnie w chuj, mocno sedacyjnie że aż matka się skapnęła, że coś ze mną nie tak jak z nią gadałem. Potem wyszedłem na dwór na chwilę na dwór i przez dosłownie moment poczułem nieopisaną nie wiem jakby błogość? Trudno to wytłumaczyć. Nie chodzi mi o "standardowe mocne grzanie". Pewnie do śmierci ego jeszcze daleka droga xD, ale uwierzcie, że przez parę sekund poczułem się tak dobrze jak nigdy, jakby "moje" mocne grzanie razy 10, do tego zero myśli, i w sumie trochę jakby mnie w ogóle nie było, sama świadomość. Trwało to nie więcej niż 10 sekund i nigdy więcej to się nie zdarzyło. Podobny stan osiągnąłem raz po wypiciu 3 browarów i potężnym ujaraniu się. Najpierw na mieście ujebało mi się, że jesteśmy w zupełnie innym mieście, potem, gdy stałem z kolegami na stacji benzynowej i mnie na kilka minut odcięło w taki sposób, że wyłączyły mi się wszystkie myśli i zmysły oprócz wzroku. Ciekawe to było. Buch był raczej "normalny" tylko mocny, bo inni zachowywali się trzeźwiej albo przynajmniej stwarzali pozory. A, nie jestem pewien, ale całkiem możliwe, że koda podziała tak wtedy, bo byłem już wtedy chyba na sertralinie, więc może przez to, bo np. setra zmieniała też moim zdaniem u mnie profil działania zielska jak już się dobrze rozkręciła na dawce 100 mg i wzwyż. Albo po prostu była to ta magia pierwszego razu, gdy dobrze wejdzie xD. Obecnie ponad miesiąc prawie codziennie wrzucane najczęsciej duże tjoko, po południu lub wieczorem, czasem 2 małe, bo a nuż porobi lepiej hahah. Czuję, że 240 robi mnie zazwyczaj zadowalająco. Może z tych kombinacji alpejskich spróbuję jescze niebawem 1 duże + 1 małe, chociaż raz wrzuciłem to porobiło porównywalnie do jednego dużego. Nie wiem jakby było teraz, ale jak przed tym ciągiem wrzuciłem raz 2 duże to szybko zaczęło mnie mdlić i skończyło się pawiem. Rok temu około jak wrzuciłem dużą pakę, biorąc jeszcze na sportowo to tak kurewsko mnie rozbolał brzuch, że obiecałem sobie, że nigdy więcej tjoko. Długo piłem tylko po 2 antki na raz, czasem 2 nuro+, a czasem też 1 antek i 1 nuro+ ( tzw. kombinacja Antek Nurek ) oczywiście po zrobionych cwe zawsze. Potem, żeby zaoszczędzić znowu zacząłem brać tjokosyf xd. Jedna duża paka bez żadnych dodatków obecnie na prawdę spoko. Brzuch mnie nie pobolewa, no może czasami delikatnie, ale to nie znaczy, że od razu od tego sulfo prawdaaa :( ??? Myślę jednak czym prędzej przerzucić się na kratka, mam nadzieję, że ten zielony pył (jebany) mniej ryje bebzun niż czokodyn. W tym roku na ponad miech z sukcesem zastąpiłem nim kodę tak że nawet zapomniałem o niej prawie. Kratki ( różne kolory ) w dawkach od 1 do 7 g czasem nawet lepiej robiły mnie choć też dosyć kapryśny ten krat no i jednak mimo wszystko brakuje mu tego "czegoś". Dopiero jak się skończył kratek to znowu wleciała kodzina i tak się to toczy.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2025 przez augenblick, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.