...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 120 / 7 / 0
Polecam bupropion i Recigar
  • 4338 / 701 / 2117
@DerLinde wiesz co, prawdopodobnie to co napisałeś ma sens, ale ja widzę tutaj kilka ciekawostek. Odnośnie rzucania petów, to sprawa wygląda też trochę tak, jak mocno psychiczny jesteś, żeby łamać pewne schematy. Jeżeli masz problemy i trudny z błahostkami takimi jak trzymanie michy (diety), to samo rzucanie papierosów wcale nie będzie proste, bo to mental o tym decyduje.

Jedni maja go silniejszego, kiedy inni - zdecydowanie słabszy. Na pewno komuś silnie mentalnemu, będzie łatwiej rzucić jaranie, niż komuś mniej. Zauważyłem to ostatnimi czasy. To samo z leniwymi ludźmi, którzy nie lubią "walczyć o swoje". Chociaż to tylko dywagowanie i wcale nie musi być tak, jak mówię: bardziej moja obserwacja, niżeli realne wnioski.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1180 / 321 / 2
@deadmau5 +1 w choy. skończył mi się ostatnio lq do efajki, dwa dni wytrzymałem i nagle trigger przez który 'nie no kurwa muszę zapalić' wziąłem od kumpla kilka fajek i póki co spaliłem jedną bo: palić w pokoju mogę, bo jestem u siebie, ale nie chcę, żeby mi wszystko petami jebało, wyjście na taras = zmarnowanie x czasu na jakąś głupią fajkę, jak wychodzę z psami to zapominam zabrać xD no i w ten sposób już kilka dni nie palę :v ale na żarcie straszne jest ciśnienie, masakra. normalnie musiałbym swój catering x2 zamówić XD o dziwo tym razem nie ciśnie mnie na cukier, a do tego zawsze miałem słabość przy 'detoksie' od nikotyny.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.