Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 11 / 0
Właśnie spożyłem gorzki roztwór z benzo w środku. Miałem ochotę na papierosa. Mam trochę tytoniu ale nie mam tych pi 500sztuk pakowanych.bletek.
To poszedłem, podpierdolilem ojcu.
Papierosy trzy, żeby mniej ssie dławił.
Robię to dla jego zdrowia xDDDDD
  • 787 / 446 / 0
Witam wszystkich, wjeżdżam dziś po przerwie z zerową tolerancją. Możecie mi wszyscy pozazdrościć jak mnie jebnie : DDD
  • 2252 / 383 / 0
Pewnie jesteś zachłanny i weźmiesz cała tabletkę.
  • 787 / 446 / 0
Miętowy, jak ty mnie znasz. Ale zapomniałeś dodać, że na pokładzie pregi w którą jestem doszczętnie wjebany : DDD
No i jeszcze pójdzie z 30mg oxy ale to wieczorem
  • 315 / 40 / 0
Mam pytanie. Rzucam palenie i biorę tabletki z nikotyna. Czy mocno jebie, to efekt relanium, klona? Trochę czuję jakby słabiej rolki, ale nie wiem.
@tosieniedzieje zazdro hehe
  • 191 / 9 / 0
Nie wiem czy tutaj to pisać. Miałem wielomiesieczna przerwę z benzo byłem czysty od wielu miesięcy. I teraz mam lorafen 2,5mg tabletka. Wziąłem 3 tabletki i popijam piwkiem. Benzo z przerwami biorę od 15 lat. Jestem wielkim chłopie i brałem przeszłości pojebane dawki benzo przede wszystkim alpry i clonow a teraz wpadł lorafen który testowałem je kilka razy w zyciu. Nie wiem jaka dawkę powinienem wziąć ta żeby było grubo ale nie było amnezji i gonuj. Na razie wziąłem 7,5 mg lorka i wypiłem dwa piwko. Ale chciałbym chyba żeby było jeszcze grubie
  • 3013 / 1020 / 0
witam wszystkich benzowraków po trzymiesięcznej przerwie, miło jest wrócić do żywych po okresie tejże nieobecności. na tę okazję pozwoliłem sobie zaordynować mały podkład w postaci 10-tki rolek, a przed chwilą, po paru godzinach poszła jedyneczka klona.

pozdrawiam serdecznie! :tabletki: :papieros:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3571 / 581 / 1
A powody?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2252 / 383 / 0
Witam benzowraka @przodownik
  • 176 / 26 / 0
Witam również pod wpływem klonazolamu, zjadłem 18 tabletek 0,6mg w jakiś tydzień +- i chyba się wjebalem bo miałem tak kurewskie lęki że dopiero kolejny tabs doprowadził mnie do normalności. Od jutra będę wrzucał minimalne ilości rolek żeby z tego zejść.

Ktoś powie że niemozliwe po tygodniu się wjebac w benzo powiem nie prawda, nie w Klonazolam.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.