Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 154 / 10 / 0
Niestety jeśli chodzi o podanie p.o to jestem zawiedziony zarzuciłem rano 1mh alpry i po południu na początek 7,5 mg midasa p.o po godzinie dozucilem kolejne 7,5 ale sniffem efekt taki że jestem tak jakby przyjemnie śpiący a jakiś czas temu 15mg zarzuciłem p.o i po za sennością dosłownie nic. Nie opłaca brać tego p.o ale od biedy można zajebac sniff. Jestem mocno rozczarowany w szpitalu przy podaniu i.v bylo poprostu cudownie. Plus tylko taki że krótko działa i na nastepny dzien smialo mozna zarzucic opio lub napic suie alko bez obawy o depresje oddechowa. Osobiście wolę alpre i clony
  • 27 / 2 / 0
Siema, ogólnie brałem już midasa wiele razy, ale szczerze nie było to jakieś przyjemne jak np. bromek czy alpra. Mam dostęp do ampułek z midasem i chciałbym się zapytać czy warto spróbować i faktycznie jest taka duża różnica w działaniu i.v z podjęzykowym?
  • 509 / 15 / 0
Midas IV potrafi wkręcić jak ktoś ma czas wolny dla siebie i warunki by odlatywac w senny beztroski świat. Robilem ciągi na nim mnie to IV sie podobało.

Przestałem używać.
Zostalo mi z 6 blistrow 15stek na pozbycie :extasy:
  • 2809 / 364 / 0
Midas i.v to jest coś pięknego przy podawaniu tego i.v pchając tloczek czujesz jak midas zaczyna działać takie blogie uspokojenie
  • 5792 / 1188 / 43
Taaaa.
W szpitalu dostałem przed operacją razem z fentanylem oddechowo. Myślałem że świat mi na łeb spada, a potem nic. Budzę się po kilku godzinach ze zszytym łbem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 177 / 26 / 0
Przypomniała mi się historia typa co miał mieć zabieg czy operacje. Typ miał tolerke wysoka na Midasa i podczas próby uśpienia delikwenta nie dało rady %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 604 / 108 / 0
No ale umówmy się, jak ktoś wali grubo midasa czy inne benzo/opio i ma jakiś zabieg a nie poinformuje o tym no to jest debilem, prosi się o problemy. Chyba że nie miał takiej możliwości by powiedzieć no to jedyna opcja
:tabletki:
  • 5792 / 1188 / 43
Dadają papiery do podpisania wcześniej.
  • 1694 / 565 / 0
Nie no jak wiedział co i jak to darmowa bania w ciekawym miejscu, także propsy. Ale nie róbcie tak, zawsze informujcie xD
  • 5792 / 1188 / 43
Jaka bania.
To tak duża dawka że cię usypia w moment.
Nawet nikt nie wie kiedy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.