Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 155 / 10 / 0
Niestety jeśli chodzi o podanie p.o to jestem zawiedziony zarzuciłem rano 1mh alpry i po południu na początek 7,5 mg midasa p.o po godzinie dozucilem kolejne 7,5 ale sniffem efekt taki że jestem tak jakby przyjemnie śpiący a jakiś czas temu 15mg zarzuciłem p.o i po za sennością dosłownie nic. Nie opłaca brać tego p.o ale od biedy można zajebac sniff. Jestem mocno rozczarowany w szpitalu przy podaniu i.v bylo poprostu cudownie. Plus tylko taki że krótko działa i na nastepny dzien smialo mozna zarzucic opio lub napic suie alko bez obawy o depresje oddechowa. Osobiście wolę alpre i clony
  • 27 / 2 / 0
Siema, ogólnie brałem już midasa wiele razy, ale szczerze nie było to jakieś przyjemne jak np. bromek czy alpra. Mam dostęp do ampułek z midasem i chciałbym się zapytać czy warto spróbować i faktycznie jest taka duża różnica w działaniu i.v z podjęzykowym?
  • 510 / 15 / 0
Midas IV potrafi wkręcić jak ktoś ma czas wolny dla siebie i warunki by odlatywac w senny beztroski świat. Robilem ciągi na nim mnie to IV sie podobało.

Przestałem używać.
Zostalo mi z 6 blistrow 15stek na pozbycie :extasy:
  • 2812 / 365 / 0
Midas i.v to jest coś pięknego przy podawaniu tego i.v pchając tloczek czujesz jak midas zaczyna działać takie blogie uspokojenie
  • 5800 / 1191 / 43
Taaaa.
W szpitalu dostałem przed operacją razem z fentanylem oddechowo. Myślałem że świat mi na łeb spada, a potem nic. Budzę się po kilku godzinach ze zszytym łbem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 177 / 26 / 0
Przypomniała mi się historia typa co miał mieć zabieg czy operacje. Typ miał tolerke wysoka na Midasa i podczas próby uśpienia delikwenta nie dało rady %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 608 / 109 / 0
No ale umówmy się, jak ktoś wali grubo midasa czy inne benzo/opio i ma jakiś zabieg a nie poinformuje o tym no to jest debilem, prosi się o problemy. Chyba że nie miał takiej możliwości by powiedzieć no to jedyna opcja
:tabletki:
  • 5800 / 1191 / 43
Dadają papiery do podpisania wcześniej.
  • 1741 / 569 / 0
Nie no jak wiedział co i jak to darmowa bania w ciekawym miejscu, także propsy. Ale nie róbcie tak, zawsze informujcie xD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5800 / 1191 / 43
Jaka bania.
To tak duża dawka że cię usypia w moment.
Nawet nikt nie wie kiedy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.