Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5124 / 889 / 0
Ja bym nie mieszał. Za długo trzyma ten green out . Zapalisz zioła to wiesz kiedy się skończy a tutaj jak coś nie tak będzie to przez parę h.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 161 / 25 / 0
Ashwaganda ma jakiś wpływ na działanie oksykodonu/kodeiny?? Jeśli tak to w jaki sposób wpływa
  • 68 / 6 / 0
Szybkie pytanie (bardzo szybkie bo potencjalny test za godzine jak pojde z psem do lasu). Jeżeli wyglupie się pytaniem to prosze szanowne grono ekspertow o wybaczenie.

Short story - mix oxy i MDMA ma to sens? Uzupelni sie i/lub bedzie przyjemnie? Czy tez mnie popierdoli serotoninowopozapiramidowy zespol spierdolenia?

Long story - substancje znam, ale nie w mixie. Oxy bym dal bez szalenstw na poczatek max 40mg (jakas tam tolerke na opio mam).

Probowal ktos takiego polaczenia? Z gory przepraszam ze nie szukalem dokladnie, ale wrocilem do domu grubo po 3:00 i wrocilem z dolorami 80, MDMA w krysztale od zaufanego zioma i tam jeszcze kilka drobiazgow.

Ma to sens? Jezeli ma to ladowac razem po czy robic jakies odstepy pomiedzy czasem zarzycia srodkow? Z gory prosze o szybki feedback
  • 3448 / 718 / 9
Ja bym nie łączył ekstazy z opiatami. Chyba że musisz być zgrzany no to ewentualnie tak tylko żeby nie mieć skręta. Jakoś nie wyobrażam sobie żebym w ciągu opiatowym zarzucił jakąś piksę czy molly. Chyba że nie jesteś wjebany to ewentualnie zrobiłbym tak że zarzuciłbym to opio na zejściu MDMA ale tylko z jednej dawki niedużej średniej. I na pewno nie 80 oksy bez tolerki 20 to góra.

Miałem sobie dzisiaj zrobić 'pharmium', all rights reserved. Czyli Majka koda drotaweryna, bo mi wczoraj zajebiście ta koda weszła a byłem kurde na 50 Majki od 5:00 rano bo normalnie już miałem kurde zespół niespokojnych rąk, tak jak mi psychiatra powiedział pan ma zespół niespokojnego wszystkiego. W sensie że wiecie musiałem ściskać ręce nie tak jakbym nie wiem przedramię robił ale bez bez sprzętu. To takie są jakby wstępy do rowerków nie sławetnych. No i zajebałem pijara, a potem gdzieś koło 11:00 no tą kodeinę nie walnąłem 150 mg nie z 15 neoazarin. Ale żem se kupił wcześniej sok z czarnej porzeczki taki stężony zajebiście nie I kurde zapomniałem że maoi jest nie. To jak mi weszła ta Kłoda to mi normalnie oevy lekkie wjechały. Wszystko kolorowe i zniekształcenia obrazu w rantach pola widzenia. Ewidentnie serotonina. Generalnie źle się poczułem. No i żem się kurde wkurzył trochę że to było nieudane doświadczenie może trzeba było setkę walnąć kody tylko dobrze że nie zrobiłem jednak z całego opakowania no nie po to człowiek ćpa kurwa żeby się źle czuć co nie. Chyba mam zmęczenie materiału ogólnego i kurwa terapia alkoholowa marihuanowa też już kurwa traci jakby kliniczne testy.

Natomiast wczoraj było spoko i cały czas to Pharmium jest patentowane no najlepiej zrobić tak właśnie że w odstępie kurwa czasu jakoś to połączyć nie nospę de facto wziąłem osłonowo pod kodeinę bo zawsze się kurwa kamień z brzucha robi i mówię kurwa pierdolę ten apteczny OTC sort kurwa ino Maki ino Maki chyba tylko...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 161 / 25 / 0
działa na mnie z 50-60mg oxy zebym czul dobrze. Mam z 25-30 mg oxy(mniejsza polówkę oxydolora) jak to wymieszac z kodą zeby mial efekt jak po 60mg oxy? kodeina przed czy po oxy? I ile tej kody moi drodzy?
Miłego dnia dla wszystkich trzymajcie sie i nie dajcie sie trudnością codziennego dnia opiatowcy!
  • 8 / 1 / 0
Ostatnie dwa dni mam dosyć mocno pocięte, ale z tego co pamiętam:
Środa: Najpierw kilka buchów z crack pipe, myślałem, że mi serce stanie.
Potem po powrocie do domu, 3 mg alprazolamu + 150 ml metadonu.
Następnego dnia (Czwartek): zimne piwko + 40 mg diazepamu + około setka dobrego browna IV. Po powrocie do domu, wypiłem jeszcze swoje standardowe 50 ml metadonu, browara i dorzuciłem 1 mg alpry , przewracałem się na stojąco - chyba mój organizm już się odzwyczaił od takich zabaw xD
  • 161 / 25 / 0
Mam 75 mg tianeptyny. Jak to wykorzystać do wzmocnienia kodeiny?
Wrzucić razem, przed, po kodzie?
  • 5 / / 0
Wczoraj 480mg DHC rozłożone w czasie około 6h na pełny żołądek, całą noc męczyły mnie nudności.

Teraz zarzuciłem 240mg na totalnie pusty żołądek, z jedynych antyhistamin pod ręką mam hydroksyzyne. Ile jej wrzucić aby nudności przeszły?

Swędzić nie swędzi, swędziało za pierwszy razem solo i za drugim razem z 25mg prometazyny.
  • 2809 / 364 / 0
01 maja 2025masterp213 pisze:
Szybkie pytanie (bardzo szybkie bo potencjalny test za godzine jak pojde z psem do lasu). Jeżeli wyglupie się pytaniem to prosze szanowne grono ekspertow o wybaczenie.

Short story - mix oxy i MDMA ma to sens? Uzupelni sie i/lub bedzie przyjemnie? Czy tez mnie popierdoli serotoninowopozapiramidowy zespol spierdolenia?

Long story - substancje znam, ale nie w mixie. Oxy bym dal bez szalenstw na poczatek max 40mg (jakas tam tolerke na opio mam).

Probowal ktos takiego polaczenia? Z gory przepraszam ze nie szukalem dokladnie, ale wrocilem do domu grubo po 3:00 i wrocilem z dolorami 80, MDMA w krysztale od zaufanego zioma i tam jeszcze kilka drobiazgow.

Ma to sens? Jezeli ma to ladowac razem po czy robic jakies odstepy pomiedzy czasem zarzycia srodkow? Z gory prosze o szybki feedback
Miałem kilka razy taki " test " że bylem na majce i MDMA albo będąc na MDMA waliłem Petydyne i.v to drugie to bylo cos szalonego 🤣🤣🤣
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.