- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Short story - mix oxy i MDMA ma to sens? Uzupelni sie i/lub bedzie przyjemnie? Czy tez mnie popierdoli serotoninowopozapiramidowy zespol spierdolenia?
Long story - substancje znam, ale nie w mixie. Oxy bym dal bez szalenstw na poczatek max 40mg (jakas tam tolerke na opio mam).
Probowal ktos takiego polaczenia? Z gory przepraszam ze nie szukalem dokladnie, ale wrocilem do domu grubo po 3:00 i wrocilem z dolorami 80, MDMA w krysztale od zaufanego zioma i tam jeszcze kilka drobiazgow.
Ma to sens? Jezeli ma to ladowac razem po czy robic jakies odstepy pomiedzy czasem zarzycia srodkow? Z gory prosze o szybki feedback
Miałem sobie dzisiaj zrobić 'pharmium', all rights reserved. Czyli Majka koda drotaweryna, bo mi wczoraj zajebiście ta koda weszła a byłem kurde na 50 Majki od 5:00 rano bo normalnie już miałem kurde zespół niespokojnych rąk, tak jak mi psychiatra powiedział pan ma zespół niespokojnego wszystkiego. W sensie że wiecie musiałem ściskać ręce nie tak jakbym nie wiem przedramię robił ale bez bez sprzętu. To takie są jakby wstępy do rowerków nie sławetnych. No i zajebałem pijara, a potem gdzieś koło 11:00 no tą kodeinę nie walnąłem 150 mg nie z 15 neoazarin. Ale żem se kupił wcześniej sok z czarnej porzeczki taki stężony zajebiście nie I kurde zapomniałem że maoi jest nie. To jak mi weszła ta Kłoda to mi normalnie oevy lekkie wjechały. Wszystko kolorowe i zniekształcenia obrazu w rantach pola widzenia. Ewidentnie serotonina. Generalnie źle się poczułem. No i żem się kurde wkurzył trochę że to było nieudane doświadczenie może trzeba było setkę walnąć kody tylko dobrze że nie zrobiłem jednak z całego opakowania no nie po to człowiek ćpa kurwa żeby się źle czuć co nie. Chyba mam zmęczenie materiału ogólnego i kurwa terapia alkoholowa marihuanowa też już kurwa traci jakby kliniczne testy.
Natomiast wczoraj było spoko i cały czas to Pharmium jest patentowane no najlepiej zrobić tak właśnie że w odstępie kurwa czasu jakoś to połączyć nie nospę de facto wziąłem osłonowo pod kodeinę bo zawsze się kurwa kamień z brzucha robi i mówię kurwa pierdolę ten apteczny OTC sort kurwa ino Maki ino Maki chyba tylko...
Miłego dnia dla wszystkich trzymajcie sie i nie dajcie sie trudnością codziennego dnia opiatowcy!
Środa: Najpierw kilka buchów z crack pipe, myślałem, że mi serce stanie.
Potem po powrocie do domu, 3 mg alprazolamu + 150 ml metadonu.
Następnego dnia (Czwartek): zimne piwko + 40 mg diazepamu + około setka dobrego browna IV. Po powrocie do domu, wypiłem jeszcze swoje standardowe 50 ml metadonu, browara i dorzuciłem 1 mg alpry , przewracałem się na stojąco - chyba mój organizm już się odzwyczaił od takich zabaw xD
Teraz zarzuciłem 240mg na totalnie pusty żołądek, z jedynych antyhistamin pod ręką mam hydroksyzyne. Ile jej wrzucić aby nudności przeszły?
Swędzić nie swędzi, swędziało za pierwszy razem solo i za drugim razem z 25mg prometazyny.
01 maja 2025masterp213 pisze: Szybkie pytanie (bardzo szybkie bo potencjalny test za godzine jak pojde z psem do lasu). Jeżeli wyglupie się pytaniem to prosze szanowne grono ekspertow o wybaczenie.
Short story - mix oxy i MDMA ma to sens? Uzupelni sie i/lub bedzie przyjemnie? Czy tez mnie popierdoli serotoninowopozapiramidowy zespol spierdolenia?
Long story - substancje znam, ale nie w mixie. Oxy bym dal bez szalenstw na poczatek max 40mg (jakas tam tolerke na opio mam).
Probowal ktos takiego polaczenia? Z gory przepraszam ze nie szukalem dokladnie, ale wrocilem do domu grubo po 3:00 i wrocilem z dolorami 80, MDMA w krysztale od zaufanego zioma i tam jeszcze kilka drobiazgow.
Ma to sens? Jezeli ma to ladowac razem po czy robic jakies odstepy pomiedzy czasem zarzycia srodkow? Z gory prosze o szybki feedback
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/amfoschron.jpg)
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami
W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cocainehq720.jpg)
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem
Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/1460x616.jpg)
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków
Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.