Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Zapach ładny chemiczny jak najlepszy wlad jakiego kiedykolwiek waliłem kiedys z Warszawy
  • 4 / / 0
Zapach ładny chemiczny jak najlepszy wlad jakiego kiedykolwiek waliłem kiedys z Warszawy . Nie do końca sie daje potasować przed czyszczeniem w sumie patrze naa zdjęcia alfa i rzeczywiście podobnie wyglada a jaki alfa ma zapach?
  • 885 / 208 / 0
alfa ma charakterystyczny zapach niemytego kutasa :(
  • 4 / / 0
Macie jakiś sprawdzony sposób na usunięcie kofeiny krok po kroku? Sztuka Rozpuszczona w wodzie przepuszczoną przez filtr i odparowana została kulka wiórek... da radę to jakos usunąć? A swoją drogą po czyszczeniu acetonem zawsze taki w chuj suchy o bezzapachowy towar wychodzi? Czy za długo suszę? Da się coś zrobić żeby nie było aż takie suche?
  • 1339 / 337 / 13
ja tam po 10-15 minutach suszenia w chusteczce waliłem i było git ale najlepiej w ogóle nie suszyć bo fajniej mizia w nosku %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2948 / 247 / 0
@Jezdziecbeznogi masz karmę za ciekawego i rzeczowego posta.
A co do amfetaminy i wypełniaczy - jeśli liczycie, że "sztukę", gdzie kreski robi się po 300-400mg i wali na raz diler dojebał tylko bezwodną (może w tym problem przy oczyszczaniu ?) kofeiną to naprawdę można się zdziwić. Jak ktoś znajdzie w amfie chemtrailsy i to udowodni ( %-D ) to ma kurwa pewną nagrodę nobla. Btw czy ktokolwiek wziął pod uwagę cały przebieg reakcji (nie wiadomo jaką metodą, a jak ktoś wie to nie musi tego oczyszczać), gdzie na każdym etapie może się coś spierdolić, a to że "klepie" to wina placebo + przeoranych receptorów + jakiś dodatków, jak choćby 2-mmc czy innych mało popularnych ketonów ?

Oczyścić amfetaminę to tak jakby zrobić reverse engineering samochodu z fabryki, gdzie są jakieś wady konstrukcyjne. I to we własnym garażu mając do użycia młotek i śrubokręt. Choć z drugiej strony ciesze się, że temat harm reduction dalej cieszy się zainteresowaniem.
  • 885 / 208 / 0
Jestem przekonany, że nikt o zdrowych zmysłach nie dorzuca do fety innych narkotyków. Wielokrotnie też trafiałem na testy narkotykowe, mówię o multitestach i jak waliłem fetę to mi się zapalała tylko feta lub feta i meta. Nigdy nie było tak, że przez jakieś wypełniacze zaświeciło mi się dodatkowo opio czy tak jak @Amunicja mówi o 2-mmc, że feta i ketony. Z resztą to zbyt kosztowne. kofeina wystarczy, laktoza, cokolwiek białego, taniego.
Dodam od siebie, że żadna reakcja nie ma 100% wydajności. Nie istnieje coś takiego. Nawet pierdolone rozpuszczanie cukru w wodzie już powoduje straty. Więc jak słyszycie w chemii o reakcji 90% to jest to wybitnie wysoka reakcja. Oczywiście zależnie ile takich reakcji da nam oczekiwany związek wydajność spada. W wypadku amfetaminy jest to najczęściej jedna reakcja + doczyszczanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.