ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej - parę dni temu z qmplem wrzuciliśmy po ok. 150mg kryształu, ponoć MDMA (qmpel brał to samo wcześniej i polecał)
Problem w tym, że jego zrobiło, a mnie - prawie nic. Czułem się moze trochę dziwnie, spociłem sie jak chooj, ale żadnej empatii czy gadulstwa nie czułem.

Po godzinie wrzuciliśmy jeszcze po ok. 100 mg - qmpel gadał jak najęty, a u mnie nadal nic. Co prawda jestem z 20kg cięższy od niego, ale brałem pierwszy raz. To w ogóle możliwe?
  • 20 / / 0
A byłeś zestresowany? Mnie raz w ogóle nie ruszyło ~100mg donosów kryształu MDMA, byłem mega zestresowany. A ziomek obok latał w chuj xD
  • 366 / 52 / 0
@Angband

Masz jakieś inne doświadczenia z innymi narkotykami i czy czasem nie brałeś je w okolicach brania Mki.?
Cogito ergo sum
  • 583 / 35 / 0
siema. sory gdyby to nie ten temat ale chyba ten xd
sluchajcie, udalo mi sie ogarnac dwa maybachy zielone 300mg only MDMA - sprawdzone.
Od wczoraj za mna chodza, bo zaraz sie przeleżą bo mam je z 2tyg juz w szafie. Wczoraj mialem kurewska ochote po thiocodinie ale jednak odpuscilem, dzis znowu 3h sie zastanawialem czy thioco czy pixe zajebac do cs'a / ligi legend ale do rzeczy.
Oplaca sie to mieszac z thioco? Pierw Thioco a tak z 3-4h pozniej maybacha? i pytanie czy ta pixe oplaca sie brac w dzien? Odcialem sie sporo temu od znajomych przez opio bo wolalem mulic w domu wiadomo wiec nie za bardzo mam z kim se zajebac + jeszcze robote ostatnio zmienialem wiec tamto grono tez w innym miescie.
Myslalem jutro sobie zajebac i wyjsc na rower pojezdzic po krakowie. Ale czy to sie wgl oplaca brac w dzien, bralem raz w pracy ale nie wiem czy przypadkiem nie wchodzilem na antydepy wtedy bo nie poklepalo, a bardziej ogłupiło lekko i na robocie sie skupic nie moglem (wiecej negatywow niz przyjemnosci) no a w nocy to wiem z doswiadczenia ze atrakcja lepsza.
Teraz na antydepach nie jestem, z miesiac temu przerwalem - i czy w dzien to nie bedzie marnotractwa + upał wiec na pewno siódme poty wyjda z czlowieka.
  • 1311 / 334 / 12
300mg wydaje się sporo jak na pixe także ja bym pokruszył ją na mniejsze kawałki i szamał odłamki w kilkunastominutowych odstępach jak już thioco się rozkręci

w sumie możnaby spożyć za dnia ale wg mnie to zbyt puchate połączenie… ja to bym się chyba za bardzo rozkleiłl na mieście i musiał gdzieś przycupnąć po drodze bo jprdl ale jest pięknie
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1603 / 551 / 0
koda jako inhibitor enzymu odpowiadającego za demetylację powinna przedłużyć działanie emki i zmienić profil na mniej pobudzający, ale to tylko teoria na papierze, w praktyce tego nie testowałem. Na pewno bawiąc się w coś takiego zmniejszyłbym dawkę emki, jeśli nie znam reakcji organizmu.
  • 583 / 35 / 0
Niby nie jadłem tego, miałem dziś sobie wsunąć ale znowu zajebałem 720mg thico, niby jestem z 6h po za podaniu kody, pregaby i alpry. A i hydroksyzyna z 125mg xd cały czas dzisiaj mówiłem że zajebie ale przyszło do wyciągnięcia pixy i się rozmyśliłem nawet nie wiem czemu xd /z tym kruszeniem mogłoby być fajne rozwiązanie chwilę po thioco, powiedzmy po godzinie. O tej akcji za dnia to myślał nawet i bez kody - sama pixe.
Ziomek mówi że tak dobre jak żółte Audi które od niego miałem. Zwolniłem się z połowy dnia w robocie, zajebał jedna a miałem do kina iść na avatar 2 xddd no i jedna zajebałem, po 20min zaczynało się robić fajnie, no to bah druga wlatuje i pojechałem do tego kina autobusem wszystko super fajnie, kolorki, taki przyjemny nie ogar w kolejce już no to zajebałem trzecia - 3/4 avatara nawet spoko było, ale ostatnie 40min to walczyłem że sobą czy czasem z kina nie wyjść bo już "usypiałem" na fotelu, ale wsm jakoś dotrwałem, ale generalnie te 40min ostatnie słabo co pamiętam XD najważniejszy moment a to też 300mg w jednej było xd
EDIT. Jednak zajebałem pół, może dorzucę zobaczę. Boję się że zmarnowałem potencjał, bo brałem nie raz 300mg, ale samemu na chacie siedzieć to tak sobie. wołałem pół zostawić na motyw z rowerem i thioco.
Nie chce przesadzić bo jutro lekarza mam xd

Najlepiej wspominam szare PP i żółte audi / niebieskie superman :3 all chyba 300mg

Btw lepiej zarzucić pierw Emke w razie wu a później thioco tak po 45minuatch czy odwrotnie? Co myślicie.
  • 3560 / 579 / 1
Ja bym optował za czystą m bez mieszania.
Nic więcej nie potrzeba do szczęścia no i chyba że muzyki oraz miejsca gdzie by się można stopić, he he.

Z piksa to różnie bywa- raz się ładuje 20 minut, raz godzine.
Jak już chcesz koniecznie mieszać to... Ja bym najpierw zjadł thio a za 15 minut albo nawet za 10 minut wrzucił pigułę np. w trzech mniejszych kawałkach.

Kurde człowieku, po tym się nie gra w gry, po tym odpalasz muzę bierzesz kobietę i oh my god
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5109 / 886 / 0
Ja to bym kode brał na after tj koniec działania emki. Wg.mnie nie będzie wyczuwalna zbytnio w miksie a na zjeździe jeśli je masz po emce na pewno mocno odczujesz kodę.
U mnie zawsze gdzieś znikała a główne skrzypce grała emka .o ketonach już nie mówię.
Ale co jest dobre w mixie , to pozwala na wyglad do ludzi bo trochę ogarnia źrenice.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich