Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
wszystko sie ogarnelo po jakis 10 godzinach od wstawienia, ale nie powiem bylem poteznie obsrany
  • 9 / 2 / 0
04 czerwca 2025Merx pisze:
klonidyna............................................................... no jebla idzie dostać z wami.
a bez klonidyny?? bo aktualnie nie mam dostepu ;((
  • 72 / 2 / 0
23 marca 2025druguser123 pisze:
Siema, mam kilka tabletek specifiku Atenza 36mg. Zastanawiam sie czy jest możliwość skruszenia tego i wciągniecia nosem czy lepiej to zjeść. Jezeli tak to normalnie kruszyc i w nos czy trzeba coś obierac z otoczki?
Jak tam, odkryłeś jakąś metodę na to?
  • 9 / 2 / 0
11 października 2021Anarhak pisze:
ale żeby pozbyć się chociaż połowy tych wypełniaczy:
  • celuloza mikrokrystaliczna
    skrobia żelowana (kukurydziana)
    wodorofosforan wapnia dwuwodny
    laktoza jednowodna
    stearynian magnezu
no ja od siebie powiem tak, do podania i.v ktore preferuje najwazniejsze jest to by pozbyc sie jakichkolwiek bardziej dokuczajacych wypelniaczy i sa nimi po kolei:
- sacharoza (jest jej duzo)
- skrobia kukurydziana (robi gluty i w ogole dramat)
-Kwas metakrylowy i etylu akrylanu kopolimer (przedluzanie i dzialania i nie wiem czy dziala to tez dozylnie)
- makrogol 3500 (to samo, przedluzanie)

jako ze metylofenidat rozpuszcza sie w etanolu a cala ta zgraja powyzej juz nie do konca to polecalbym po prostu wlac na kazde 40mg skruszonego NA JEBANY PYL medikinetu cr okolo 3ml etanolu. moze wtedy dojsc do reakcji w ktorej etanol wymienia sie jakos z metylofenidatem i powstaje etylofenidat i metanol ale to juz nie wazne :). potem filtrujemy nasz roztwor i powinien zostac nam etanol z jakas malo znaczna iloscia metanolu, z metylofenidatem i etylofenidatem jak sie poszczesci. potem wystarczy to odparowac (MA BYC SUCHO ALE NIE SPALCIE, metanol szybciej sie odparowywuje) , dolac wody do iniekcji i cieszyc sie zajebistym produktem
  • 1088 / 304 / 2
@DobryWujas prosiłbym o przyjrzenie się jako ekspert ds. Chemii powyższym postom pod względem poprawności. xd
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 510 / 110 / 0
17 czerwca 2025bathree pisze:

jako ze metylofenidat rozpuszcza sie w etanolu a cala ta zgraja powyzej juz nie do konca to polecalbym po prostu wlac na kazde 40mg skruszonego NA JEBANY PYL medikinetu cr okolo 3ml etanolu
obawiam się, że problem jeśli chodzi o sniff i pewnie też inne drogi podania leży głównie w innym miejscu - problemem jest talk, który w wodzie się nie rozpuszcza.

talk, który dostanie się do płuc już tam zostaje. można dostać pylicy chemicznej. także trochę chujowo.
  • 34 / / 0
Wie ktoś czy łączenie metylo z tramadolem znacznie podwyższa ryzyko grand mala? Dawki rzędu 250-300mg trampka 18mg MPH obydwa o przedłużonym uwalnianiu
  • 9 / 2 / 0
jak juz napisalem... robimy ekstrakcje... rozpuszczamy zawartosc kapsulki w etanolu a potem odfiltrowujemy mase tabletkowa i wspomagacze, nie ma tam juz talku, bo talk sie w etanolu nie rozpuszcza...
  • 2 / / 0
12 lutego 2025wez_sie_ogarnij pisze:
11 lutego 2025hanniballecter15 pisze:
@gazyfikacja plazmy
Dzięki za radę.
Wobec tego najrozsądniejsze wydaje mi się wzięcie 1 kapsułki (najlepiej rano, na pusty żołądek). Nie mam nic przeciwko mikrodosingowi, ale nie chce się bawić w dzielenie pojedynczej kapsułki bo zbyt mało się na tym znam.

P.S.
Trochę doświadczenia ze stymulantami już mam. Próbowałem także już metylofenidat (zwykły, 2 tabletki,
niestety nie pamiętam gramatury) -wtedy byłem zawiedziony, nawet mnie nie smyrło, więc też nie byłbym taki pewny, że mnie sieknie tak mocno ta 30-ka teraz.
Kolego, cr 30 to wg mnie za dużo na 1 raz (pomijam to że nie pamiętasz gramatury proby nr 0)Jechalem na MPH ponad rok i jeśli chodzi o kapsułkę cr, to po prostu wysyp te kuleczki i podziel na pół. Zrób z tego 2 bombki

A tak na poważnie, to ja nawet na 3 bym podzielił. Ja pierwszą cr40 musiałem w całości połknąć bo byłem przy pigułach, z resztą taką dawkę magik mi zlecił .
Po 30 minutach czulem sie przez 2 godziny jakbym z koksem przesadził, po czym dopadły mnie lęki do tego stopnia że zmieniłem se kod odblokowania telefonu i go zapomniałem. 3 kolesi co na oddziale razem normalnie gadaliśmy nagle podejrzewałem o spisek ( agenci, itd)
Naprawdę mocna paranoja. Mówię to jako osoba sporadycznie korzystająca z piko. Do pikulcowych paranoi daleko, ale bardzo podobnie.

Później już brałem do gęby, szedlem do kibla i dzieliłem na 4 dawki

jak bombki? nie rozkruszałes tylko te kuleczki sniffowales? ja wale po 300mg na sniffa i ciezko z jakimi kolwiek lepszymi efektami
  • 2 / / 0
dobra już skumałem, u mnie mówi sie bombka na temat do wciagniecia nie w lini tylko caly w jednym miejscu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.